Sleepdienst Dordrecht2024-01-04T13:40:52+00:00

Sleepdienst Dordrecht

Welkom bij Sleepdienst Dordrecht! 24/7 bereikbaar voor Sleepdienst, Pechhulp of Voertuigen transport in Dordrecht en omgeving.

✅ 24/7 Bereikbaar

✅ Zo snel mogelijk op locatie

✅ Vaste Tarief & Betrouwbaar

✅ Zowel Nationaal als Internationaal

24/7 Sleepdienst

Onze sleep- en takeldienst is 24/7 bereikbaar om je te helpen. Ongeacht waar je je bevindt in het binnen- of buitenland.

Voertuigen Transport

Met onze transportdienst voor voertuigen ben je verzekerd van betrouwbaar transport, ongeacht het formaat en type van het voertuig.

Pechhulp

Onze pechhulpdienst biedt snel en efficiënt hulp bij kleine problemen om u weer snel op weg te helpen bij kleine problemen.

Gebaseerd op 800+ reviews

(Trusted Score 5.0 / 5.0)

Gebaseerd op 800+ reviews

Trusted Score 5.0 / 5.0

Leer onze wegsleepdienst nabij Dordrecht kennen

Bij Sleepdienst XL staan 2 kernwaarden centraal: eerlijkheid en transparantie. Kies je voor onze sleepdienst nabij Dordrecht? Dan kun je deze waarden absoluut terugverwachten in onze service. Ons ervaren team van professionele chauffeurs staat altijd zo snel mogelijk voor je klaar, ongeacht de locatie. Of je nu kampt met een groot probleem of klein probleem, Sleepdienst XL staat voor je klaar. Dus heb je een klein probleem dat opgelost moet worden of moet jouw voertuig verplaatst worden? Dan kun je rekenen op onze wegsleepdienst in Dordrecht en omgeving. Bovendien hanteren we een vast bedrag, we willen niet dat onze klant achteraf voor vervelende verrassingen komt te staan. Onze diensten zijn zowel nationaal als internationaal 24/7 beschikbaar. We willen namelijk dat je je veilig en gerust voelt wanneer je ons inschakelt. We streven te allen tijde naar de beste service en zijn pas tevreden wanneer onze klant tevreden is.

sleepdienst

Over ons

Bij SleepdienstXL zijn we toegewijd aan het bieden van betrouwbare en professionele service

Bereken je tarief

    Bereken de totale afstand van onze wegsleepdienst tijdens jouw pechhulp. Deze afstand bereken je aan de hand van de volgende stappen:
  1. Bereken eerst de afstand van onze startlocatie naar de huidige locatie van de klant.
  2. Voeg daar de afstand van de klant naar de eindbestemming aan toe.
  3. Tel tot slot de afstand van de eindbestemming terug naar onze startlocatie op.

Dit zal het totale aantal kilometers zijn dat ons autotransport zal rijden.

Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Bereken Tarief
Summary
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen
Have a promocode?
Promocode Hide Show

Autopech? Reken op Sleepdienst XL voor jouw autotransport nabij Dordrecht

Sta je langs de weg met autopech? Dan kun je rekenen op Sleepdienst XL. We zorgen ervoor dat jouw voertuig veilig en betrouwbaar wordt vervoerd als wegsleepdienst nabij Dordrecht. Dankzij ons professionele transportteam kan elk type voertuig worden vervoerd, van auto’s tot vrachtwagens, motoren en boten. Ook bij pechhulp in Dordrecht kun je op ons rekenen. Onze ervaren chauffeurs met een goede opleiding zorgen ervoor dat jouw voertuig in goede handen is. We streven naar een service van hoge kwaliteit. Je voertuig wordt op tijd én in topconditie naar de gewenste locatie gebracht bij het kiezen van onze sleepdienst. Veiligheid is hierin belangrijk voor ons. Je weet bij ons altijd waar je aan toe bent, we werken namelijk met vaste tarieven en transparante communicatie. Wil je meer weten over onze diensten van autotransport rondom Dordrecht? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Autotransport Dordrecht

  • Motortransport Dordrecht

  • Scootertransport Dordrecht

  • Boot- & Jetskitransport Dordrecht

Pechhulp in Dordrecht en omgeving nodig? Sleepdienst XL staat voor je klaar!

Bij pechhulp in Dordrecht en omgeving kun je altijd rekenen op onze service van autotransport rondom Dordrecht. Onze professionele hulpverleners streven ernaar zo snel mogelijk bij jou ter plaatse te zijn. Of je nou langs de weg staat met een lekke band of lege accu, wij zijn jouw redder in nood. Mocht het nodig zijn, dan slepen we je voertuig naar een garage of andere door jou gewenste locatie. We staan 24/7 paraat om jou van dienst te zijn met onze betrouwbare en efficiënte pechhulp. We willen namelijk graag dat je altijd op ons kunt rekenen. Dus of je nu een sleepdienst bij Dordrecht, Helmond, Leiden of elders nodig hebt, neem contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Welke soorten auto’s kunnen jullie slepen/takelen?2023-03-17T13:43:57+00:00

Bij SleepdienstXL kunnen we vrijwel alle soorten auto’s, bestelwagens, motorvoertuigen, caravans en bedrijfswagens slepen. Onze moderne sleepwagens zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur en technologie om ervoor te zorgen dat je voertuig veilig en op de juiste manier wordt getransporteerd.

Wat is jullie tarief voor jullie diensten?2023-03-17T13:48:11+00:00

Bij SleepdienstXL hanteren we een vast tarief voor onze sleepdiensten, zodat u precies weet wat u kunt verwachten en niet voor onaangename verrassingen komt te staan. U kunt ons tarief berekenen op de website. Onze tarieven zijn eerlijk en concurrerend en we streven ernaar om onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Kan ik ook internationaal gebruikmaken van de services van SleepdienstXL?2023-03-17T13:49:19+00:00

Ja, SleepdienstXL biedt ook internationale sleepdienst services aan. Of u nu in het buitenland bent gestrand of uw voertuig moet worden getransporteerd van of naar Nederland, wij staan klaar om u te helpen!

Hoe snel kunnen jullie ter plaatse zijn?2023-03-17T13:50:38+00:00

We streven ernaar om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn, meestal binnen 30 minuten tot een uur, afhankelijk van de afstand en de verkeersomstandigheden. Onze professionele sleepdienstchauffeurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar.

Kan SleepdienstXL ook helpen als ik geen pechhulpverzekering heb?2023-03-17T13:54:46+00:00

Ja, dat kan zeker. Wij zijn er voor iedereen die hulp nodig heeft langs de weg, ongeacht of u een pechhulpverzekering hebt of niet. Onze tarieven zijn eerlijk en concurrerend, en wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Veilig de weg op dankzij onze takeldienst nabij Dordrecht

Veiligheid staat in onze service voorop. Bij het afnemen van onze takeldienst rondom Dordrecht streven we ernaar jou en jouw voertuig altijd veilig te vervoeren. Sta je vast met autopech? Ben je betrokken bij een ongeluk? In beide situaties staan onze ervaren chauffeurs klaar om je te helpen. We garanderen een veilige en professionele takel van jouw voertuig naar de gewenste locatie. Je kunt onze diensten op elk tijdstip en op elke dag van het jaar afnemen tegen een eerlijke prijs. Bij het leveren van onze takeldienst nabij Dordrecht begrijpen we de stressvolle situatie van autopech. We streven er daarom naar om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn om jouw stress weg te nemen. Dit maakt ons de betrouwbare partner voor jouw sleepdienst nabij Dordrecht.

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Afgelopen woensdagavond afgesleept, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Stefan van den Beurs

Goede en vriendelijke service. Werd er ook snel en goed geholpen.

David de Waard

Ik had mijn auto in de modder gereden en had sleepdienstXL gebelt ivm pechhulp. Ze hebben mij er binnen 40 minuten kunnen helpen, zodat ik op tijd was voor mijn afspraak! Zeer goede en snelle service

Ramon Dekkers

Aardige mensen, goede communicatie en afspraken. Binnen de afgesproken tijd ter plaatsen en goed geholpen.

Wilma Zijlstra

Mijn auto startte niet en is netjes optijd opgehaald en afgezet bij de auto garage. Ik vind het een hele goede sleepbedrijf. Wij hebben een goede ervaring eraan overgehouden.

Sahin Kaya

Vannacht had ik accupech, direct gebelt en binnen een uur waren ze ter plaatsen en kon ik weg met een volle accu.

Kimberly de Jong

Ons werkgebied

Onze diensten zijn beschikbaar in heel Nederland en daarbuiten, zodat je ook internationaal op ons kunt vertrouwen.

Ga naar de bovenkant