Sleepdienst Helmond2024-01-04T13:54:23+00:00

Sleepdienst Helmond

24/7 bereikbaar voor Sleepdienst, Pechhulp of Voertuigen transport in Helmond en omgeving.

✅ 24/7 Bereikbaar

✅ Zo snel mogelijk op locatie

✅ Betaalbaar & Betrouwbaar

✅ Nationaal & Internationaal

24/7 Sleepdienst

Onze sleep- en takeldienst is 24/7 beschikbaar om u te helpen bij pech of een ongeval, ongeacht het tijdstip of uw locatie.

Voertuigen Transport

Onze transportdienst voor voertuigen garandeert veilig en betrouwbaar transport van voertuigen in alle formaten en typen.

Pechhulp

Onze pechhulpdienst staat voor u klaar met snelle en efficiënte service om u te assisteren bij kleine problemen en u snel weer op weg te krijgen!

Gebaseerd op 800+ reviews

(Trusted Score 5.0 / 5.0)

Gebaseerd op 800+ reviews

Trusted Score 5.0 / 5.0

Waarom kiezen voor Sleepdienst XL als wegsleepdienst in Helmond

Bij Sleepdienst XL staat klanttevredenheid voorop. Onze ervaren chauffeurs staan altijd paraat voor een betrouwbare sleepdienst bij Helmond. Waar mogelijk lossen we problemen direct op locatie op. Dankzij onze heldere, vastgestelde tarieven heb je nooit onverwachte kosten. Of je ons nu nodig hebt binnen Nederland of in het buitenland, geen bestemming is te ver voor ons. Dag en nacht, elke dag van het jaar, zijn we beschikbaar voor jou. Onze takeldienst bij Helmond streeft ernaar om jou altijd een betrouwbaar gevoel te geven. Hoogwaardige service leveren is ons streven, ongeacht de situatie. Heb je ter plaatse hulp nodig of moet je voertuig naar een andere locatie verplaatst worden? Onze deskundige chauffeurs staan voor je klaar in Helmond, Dordrecht, Amsterdam en elders. Neem gerust contact met ons op zodat wij jou het beste kunnen helpen met onze diensten.

sleepdienst

Over ons

Bij SleepdienstXL zijn we toegewijd aan het bieden van betrouwbare en professionele service

Bereken je tarief

    Bereken de totale afstand van onze wegsleepdienst tijdens jouw pechhulp. Deze afstand bereken je aan de hand van de volgende stappen:
  1. Bereken eerst de afstand van onze startlocatie naar de huidige locatie van de klant.
  2. Voeg daar de afstand van de klant naar de eindbestemming aan toe.
  3. Tel tot slot de afstand van de eindbestemming terug naar onze startlocatie op.

Dit zal het totale aantal kilometers zijn dat ons autotransport zal rijden.

Veilige auto transport in Helmond

Bij Sleepdienst XL is het leveren van een veilige en betrouwbare sleepdienst bij Helmond onze prioriteit. Heb je in Nederland of internationaal autotransport vanuit Helmond nodig? Wij staan voor je klaar. Onze deskundige chauffeurs zijn getraind in het transporteren van verschillende voertuigen, waaronder auto’s, vrachtwagens, motoren en boten. Jouw voertuig is van hoge waarde voor jou en dat begrijpen wij. Om deze reden verdient jouw voertuig de beste zorg. Onze ervaren en vakkundig opgeleide chauffeurs zetten zich in voor een uitmuntend autotransport bij Helmond. Elk voertuig wordt met uiterste zorgvuldigheid behandeld en arriveert gegarandeerd in perfecte staat op de eindbestemming. Veiligheid staat bij ons voorop en we hanteren heldere, vaste tarieven om onvoorziene kosten te voorkomen. Voor meer informatie over onze diensten staan wij altijd klaar om je vragen te beantwoorden en te ondersteunen.

  • Autotransport Helmond

  • Motortransport Helmond

  • Scootertransport Helmond

  • Boot- & Jetskitransport Helmond

Betrouwbare pechhulp in Helmond

Ervaar je autopech? Bij Sleepdienst XL staan we klaar met onze snelle en betrouwbare pechhulp in Helmond. Ons deskundige team is snel ter plaatse om kleine tegenslagen aan te pakken, zoals een lekke band, vastzitten in sneeuw of een lege accu. Indien nodig vervoeren we je auto naar een door jou gekozen bestemming met onze wegsleepdienst bij Helmond. Wij zijn dag en nacht, elke dag van de week bereikbaar, zodat je altijd op ons kunt rekenen. Heb je onze hulp nu nodig of wil je meer informatie over onze diensten? Twijfel niet en neem contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Welke soorten auto’s kunnen jullie slepen/takelen?2023-03-17T13:43:57+00:00

Bij SleepdienstXL kunnen we vrijwel alle soorten auto’s, bestelwagens, motorvoertuigen, caravans en bedrijfswagens slepen. Onze moderne sleepwagens zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur en technologie om ervoor te zorgen dat je voertuig veilig en op de juiste manier wordt getransporteerd.

Wat is jullie tarief voor jullie diensten?2023-03-17T13:48:11+00:00

Bij SleepdienstXL hanteren we een vast tarief voor onze sleepdiensten, zodat u precies weet wat u kunt verwachten en niet voor onaangename verrassingen komt te staan. U kunt ons tarief berekenen op de website. Onze tarieven zijn eerlijk en concurrerend en we streven ernaar om onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Kan ik ook internationaal gebruikmaken van de services van SleepdienstXL?2023-03-17T13:49:19+00:00

Ja, SleepdienstXL biedt ook internationale sleepdienst services aan. Of u nu in het buitenland bent gestrand of uw voertuig moet worden getransporteerd van of naar Nederland, wij staan klaar om u te helpen!

Hoe snel kunnen jullie ter plaatse zijn?2023-03-17T13:50:38+00:00

We streven ernaar om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn, meestal binnen 30 minuten tot een uur, afhankelijk van de afstand en de verkeersomstandigheden. Onze professionele sleepdienstchauffeurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar.

Kan SleepdienstXL ook helpen als ik geen pechhulpverzekering heb?2023-03-17T13:54:46+00:00

Ja, dat kan zeker. Wij zijn er voor iedereen die hulp nodig heeft langs de weg, ongeacht of u een pechhulpverzekering hebt of niet. Onze tarieven zijn eerlijk en concurrerend, en wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Takeldienst in Helmond: snel en ervaren

Onze takelservice van Takeldienst Helmond biedt snelheid en betrouwbaarheid in Helmond en omgeving. Of je nu gestrand bent met autopech of betrokken bent bij een ongeval, onze ervaren chauffeurs staan klaar om je te helpen. Wij garanderen een veilig en professioneel getakeld voertuig naar de gewenste locatie, of dat nu een garage, schadeherstelbedrijf of een andere locatie is. Onze diensten zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar tegen een eerlijke prijs. Bij Takeldienst Helmond begrijpen we dat een onverwachte autostilstand stressvol kan zijn, daarom zorgen we ervoor dat we snel ter plaatse zijn om je te helpen en jouw stress te verminderen.

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Afgelopen woensdagavond afgesleept, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Stefan van den Beurs

Goede en vriendelijke service. Werd er ook snel en goed geholpen.

David de Waard

Ik had mijn auto in de modder gereden en had sleepdienstXL gebelt ivm pechhulp. Ze hebben mij er binnen 40 minuten kunnen helpen, zodat ik op tijd was voor mijn afspraak! Zeer goede en snelle service

Ramon Dekkers

Aardige mensen, goede communicatie en afspraken. Binnen de afgesproken tijd ter plaatsen en goed geholpen.

Wilma Zijlstra

Mijn auto startte niet en is netjes optijd opgehaald en afgezet bij de auto garage. Ik vind het een hele goede sleepbedrijf. Wij hebben een goede ervaring eraan overgehouden.

Sahin Kaya

Vannacht had ik accupech, direct gebelt en binnen een uur waren ze ter plaatsen en kon ik weg met een volle accu.

Kimberly de Jong

Ons werkgebied

Onze diensten zijn beschikbaar in heel Nederland en daarbuiten, zodat je ook internationaal op ons kunt vertrouwen.

Ga naar de bovenkant