Sleepdienst Leiden2023-12-07T14:32:42+00:00

Sleepdienst Leiden

Welkom bij Sleepdienst Leiden! 24/7 bereikbaar voor Sleepdienst, Pechhulp of Voertuigen transport in Leiden en omgeving.

✅ 24/7 Bereikbaar

✅ Zo snel mogelijk op locatie

✅ Vaste Tarief & Betrouwbaar

✅ Zowel Nationaal als Internationaal

24/7 Sleepdienst

Onze sleep- en takeldienst is 24/7 bereikbaar om je te helpen. Ongeacht waar je je bevindt in het binnen- of buitenland.

Voertuigen Transport

Met onze transportdienst voor voertuigen ben je verzekerd van betrouwbaar transport, ongeacht het formaat en type van het voertuig.

Pechhulp

Onze pechhulpdienst biedt snel en efficiënt hulp bij kleine problemen om u weer snel op weg te helpen bij kleine problemen.

Gebaseerd op 800+ reviews

(Trusted Score 5.0 / 5.0)

Gebaseerd op 800+ reviews

Trusted Score 5.0 / 5.0

Waarom kiezen voor onze wegsleepdienst in Leiden?

Bij Sleepdienst XL hechten we veel waarde aan openheid en eerlijkheid. Onze vakkundige chauffeurs zijn snel ter plaatse, waar dan ook. Of het nu gaat om het autotransport bij Leiden of het ter plekke verhelpen van kleine ongemakken, wij zijn er voor je. We werken met een vaste prijs, dus geen onaangename verrassingen achteraf. Onze service is dag en nacht beschikbaar, binnen zowel de landsgrenzen als daarbuiten. Onze goede wegsleepdienst bij Leiden zet zich in voor jouw veiligheid en gemoedsrust bij elke oproep, met de toewijding om uitmuntende dienstverlening te bieden.

sleepdienst

Over ons

Bij SleepdienstXL zijn we toegewijd aan het bieden van betrouwbare en professionele service

Bereken je tarief

    Bereken de totale afstand van onze wegsleepdienst tijdens jouw pechhulp. Deze afstand bereken je aan de hand van de volgende stappen:
  1. Bereken eerst de afstand van onze startlocatie naar de huidige locatie van de klant.
  2. Voeg daar de afstand van de klant naar de eindbestemming aan toe.
  3. Tel tot slot de afstand van de eindbestemming terug naar onze startlocatie op.

Dit zal het totale aantal kilometers zijn dat ons autotransport zal rijden.

Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Bereken Tarief
Summary
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen
Have a promocode?
Promocode Hide Show

Autotransport in Leiden: bel Sleepdienst XL

Sleepdienst XL staat garant voor veilig en betrouwbaar autotransport in Leiden. Het maakt niet uit of je nu binnenlandse of buitenlandse transportbehoeften hebt. Ons deskundige team is bedreven in autotransport van allerlei voertuigen, groot of klein, variërend van personenauto’s en trucks tot motoren en vaartuigen. De ervaren, goed getrainde chauffeurs van Sleepdienst XL verzekeren dat jouw voertuig zorgvuldig wordt behandeld en dat het in perfecte staat op de bestemming arriveert. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel! Transparantie is belangrijk; daarom hanteren we vaste prijzen, zodat je nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Ben je geïnteresseerd in autotransport of sleepdienst in Leiden en wil je meer informatie? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

  • Autotransport Leiden

  • Motortransport Leiden

  • Scootertransport Leiden

  • Boot- & Jetskitransport Leiden

De beste pechhulp in Leiden

Als je in Leiden of in de buurt met autopech komt te staan, staat de pechhulp nabij Leiden van Sleepdienst XL voor je klaar. Onze deskundige medewerkers zijn snel ter plaatse om je te assisteren bij kleine ongemakken zoals een platte band, vastzitten in de sneeuw of een uitgevallen accu. Indien nodig zorgen we voor een sleepdienst in Leiden naar de dichtstbijzijnde garage of een door jou gekozen bestemming. Dit gebeurt altijd op een veilige manier. Onze betrouwbare en doeltreffende pechhulp in Leiden is dag en nacht beschikbaar, zodat je altijd op onze hulp kunt bouwen. Voor meer informatie over onze diensten of om de takeldienst nabij Leiden van Sleepdienst XL in te schakelen, kun je altijd contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen

Welke soorten auto’s kunnen jullie slepen/takelen?2023-03-17T13:43:57+00:00

Bij SleepdienstXL kunnen we vrijwel alle soorten auto’s, bestelwagens, motorvoertuigen, caravans en bedrijfswagens slepen. Onze moderne sleepwagens zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur en technologie om ervoor te zorgen dat je voertuig veilig en op de juiste manier wordt getransporteerd.

Wat is jullie tarief voor jullie diensten?2023-03-17T13:48:11+00:00

Bij SleepdienstXL hanteren we een vast tarief voor onze sleepdiensten, zodat u precies weet wat u kunt verwachten en niet voor onaangename verrassingen komt te staan. U kunt ons tarief berekenen op de website. Onze tarieven zijn eerlijk en concurrerend en we streven ernaar om onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Kan ik ook internationaal gebruikmaken van de services van SleepdienstXL?2023-03-17T13:49:19+00:00

Ja, SleepdienstXL biedt ook internationale sleepdienst services aan. Of u nu in het buitenland bent gestrand of uw voertuig moet worden getransporteerd van of naar Nederland, wij staan klaar om u te helpen!

Hoe snel kunnen jullie ter plaatse zijn?2023-03-17T13:50:38+00:00

We streven ernaar om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn, meestal binnen 30 minuten tot een uur, afhankelijk van de afstand en de verkeersomstandigheden. Onze professionele sleepdienstchauffeurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar.

Kan SleepdienstXL ook helpen als ik geen pechhulpverzekering heb?2023-03-17T13:54:46+00:00

Ja, dat kan zeker. Wij zijn er voor iedereen die hulp nodig heeft langs de weg, ongeacht of u een pechhulpverzekering hebt of niet. Onze tarieven zijn eerlijk en concurrerend, en wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Takeldienst Leiden

Sleepdienst XL is uw betrouwbare partner voor snelle en secure takeldienst in Leiden en omstreken. Zit je met pech onderweg of ben je betrokken geraakt bij een ongeval? Dan staan onze bekwame chauffeurs voor je klaar. Wij zorgen voor een veilige en vakkundige verplaatsing van je voertuig naar een bestemming naar keuze. Het maakt niet uit of dat nu een garage is, een carrosseriebedrijf of een andere locatie. Onze sleepdienst nabij Leiden wordt aangeboden tegen transparante tarieven en is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Bij Sleepdienst XL begrijpen we hoe stressvol autopech kan zijn, daarom zetten we ons in om zo snel mogelijk ter plekke te zijn en je zorgen te verlichten.

 

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Afgelopen woensdagavond afgesleept, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Stefan van den Beurs

Goede en vriendelijke service. Werd er ook snel en goed geholpen.

David de Waard

Ik had mijn auto in de modder gereden en had sleepdienstXL gebelt ivm pechhulp. Ze hebben mij er binnen 40 minuten kunnen helpen, zodat ik op tijd was voor mijn afspraak! Zeer goede en snelle service

Ramon Dekkers

Aardige mensen, goede communicatie en afspraken. Binnen de afgesproken tijd ter plaatsen en goed geholpen.

Wilma Zijlstra

Mijn auto startte niet en is netjes optijd opgehaald en afgezet bij de auto garage. Ik vind het een hele goede sleepbedrijf. Wij hebben een goede ervaring eraan overgehouden.

Sahin Kaya

Vannacht had ik accupech, direct gebelt en binnen een uur waren ze ter plaatsen en kon ik weg met een volle accu.

Kimberly de Jong

Ons werkgebied

Onze diensten zijn beschikbaar in heel Nederland en daarbuiten, zodat je ook internationaal op ons kunt vertrouwen.

Ga naar de bovenkant