Sleepdienst Rotterdam2024-04-18T08:20:31+00:00

Sleepdienst Rotterdam

Pech in Rotterdam of omgeving? Wij zijn 24/7 bereikbaar voor Sleepdienst, Pechhulp of Voertuigen transport.

✅ 24/7 Bereikbaar voor sleepdienst

✅ Direct op locatie

✅ Vaste Tarief & Betrouwbaar

✅ Nationaal & Internationaal

24/7 Sleepdienst

Je kunt ons 24/7 bereiken voor onze sleep- en takeldienst, waar je je ook bevindt, zowel in het binnen en buitenland.

Voertuigen Transport

Onze transportdienst voor voertuigen garandeert transport, ongeacht de grootte of het type voertuig dat moet worden vervoerd.

Pechhulp

Onze pechhulpservice is snel en efficiënt in het bieden van hulp bij kleine problemen, zodat je snel weer op weg kunt.

Gebaseerd op 800+ reviews

(Trusted Score 5.0 / 5.0)

Gebaseerd op 800+ reviews

Trusted Score 5.0 / 5.0

Sleepdienst XL in Rotterdam

Bij Sleepdienst XL staat klanttevredenheid centraal. Ons team staat altijd klaar om jouw voertuig veilig te transporteren en problemen op locatie op te lossen. Wij hanteren vaste tarieven, zodat je exact weet waar je aan toe bent omtrent de prijs. Ongeacht of je onze diensten in Nederland of internationaal nodig hebt, wij staan 24/7 voor je klaar. Met onze wegsleepdienst in Rotterdam zetten we ons volledig in om jou een betrouwbaar gevoel te geven wanneer je ons inschakelt. Onze belangrijkste prioriteit is om de beste service te bieden, ongeacht de omstandigheden. Onze toegewijde chauffeurs zijn altijd bereid om je te helpen, of je nu een probleem ter plaatse hebt of jouw voertuig naar een andere locatie moet worden vervoerd.

Over ons

Bij SleepdienstXL zijn we toegewijd aan het bieden van betrouwbare en professionele service

Bereken je tarief

    Bereken de totale afstand van onze wegsleepdienst tijdens jouw pechhulp. Deze afstand bereken je aan de hand van de volgende stappen:
  1. Bereken eerst de afstand van onze startlocatie naar de huidige locatie van de klant.
  2. Voeg daar de afstand van de klant naar de eindbestemming aan toe.
  3. Tel tot slot de afstand van de eindbestemming terug naar onze startlocatie op.

Dit zal het totale aantal kilometers zijn dat ons autotransport zal rijden.

Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Bereken Tarief
Summary
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen
Have a promocode?
Promocode Hide Show

Autotransport Rotterdam

Bij Sleepdienst Rotterdam staan veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel bij het vervoeren van jouw voertuig, zowel binnen als buiten Nederland. Ons deskundige team is gespecialiseerd in het transporteren van voertuigen van alle soorten en maten. We begrijpen dat jouw voertuig van onschatbare waarde is en daarom vertrouwen we uitsluitend op ervaren en goed opgeleide chauffeurs om jouw eigendom veilig en op tijd naar de bestemming te brengen. Wij bieden de volgende transportdiensten:

  • Autotransport Rotterdam
  • Motortransport Rotterdam
  • Scootertransport Rotterdam
  • Boot- & Jetskitransport Rotterdam

Wij hanteren transparante, vaste tarieven, zonder onverwachte kosten achteraf, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je meer informatie wilt over onze transportdiensten voor voertuigen. Ons vriendelijke en professionele team staat altijd paraat om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen.

Pechhulp Rotterdam

Sta je met autopech? Bij SleepdienstXL zijn wij er om je te helpen met onze professionele pechhulp in of nabij Rotterdam. Onze ervaren pechhulpdienst staat razendsnel voor je klaar om diverse problemen op te lossen, zoals een lekke band, vastzitten in de sneeuw, of een lege accu. Indien nodig, kunnen wij jouw voertuig veilig naar een garage of een andere gewenste locatie transporteren. Onze betrouwbare en efficiënte pechhulp service is 24/7 beschikbaar, zodat je op elk moment op ons kunt rekenen. Wil je meer informatie over onze diensten of heb je pechhulp nodig in Rotterdam? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan voor je klaar!

Veelgestelde vragen

Welke soorten auto’s kunnen jullie slepen/takelen?2023-03-17T13:43:57+00:00

Bij SleepdienstXL kunnen we vrijwel alle soorten auto’s, bestelwagens, motorvoertuigen, caravans en bedrijfswagens slepen. Onze moderne sleepwagens zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur en technologie om ervoor te zorgen dat je voertuig veilig en op de juiste manier wordt getransporteerd.

Wat is jullie tarief voor jullie diensten?2023-03-17T13:48:11+00:00

Bij SleepdienstXL hanteren we een vast tarief voor onze sleepdiensten, zodat u precies weet wat u kunt verwachten en niet voor onaangename verrassingen komt te staan. U kunt ons tarief berekenen op de website. Onze tarieven zijn eerlijk en concurrerend en we streven ernaar om onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Kan ik ook internationaal gebruikmaken van de services van SleepdienstXL?2023-03-17T13:49:19+00:00

Ja, SleepdienstXL biedt ook internationale sleepdienst services aan. Of u nu in het buitenland bent gestrand of uw voertuig moet worden getransporteerd van of naar Nederland, wij staan klaar om u te helpen!

Hoe snel kunnen jullie ter plaatse zijn?2023-03-17T13:50:38+00:00

We streven ernaar om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn, meestal binnen 30 minuten tot een uur, afhankelijk van de afstand en de verkeersomstandigheden. Onze professionele sleepdienstchauffeurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar.

Kan SleepdienstXL ook helpen als ik geen pechhulpverzekering heb?2023-03-17T13:54:46+00:00

Ja, dat kan zeker. Wij zijn er voor iedereen die hulp nodig heeft langs de weg, ongeacht of u een pechhulpverzekering hebt of niet. Onze tarieven zijn eerlijk en concurrerend, en wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Afgelopen woensdagavond afgesleept, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Stefan van den Beurs

Goede en vriendelijke service. Werd er ook snel en goed geholpen.

David de Waard

Ik had mijn auto in de modder gereden en had sleepdienstXL gebelt ivm pechhulp. Ze hebben mij er binnen 40 minuten kunnen helpen, zodat ik op tijd was voor mijn afspraak! Zeer goede en snelle service

Ramon Dekkers

Aardige mensen, goede communicatie en afspraken. Binnen de afgesproken tijd ter plaatsen en goed geholpen.

Wilma Zijlstra

Mijn auto startte niet en is netjes optijd opgehaald en afgezet bij de auto garage. Ik vind het een hele goede sleepbedrijf. Wij hebben een goede ervaring eraan overgehouden.

Sahin Kaya

Vannacht had ik accupech, direct gebelt en binnen een uur waren ze ter plaatsen en kon ik weg met een volle accu.

Kimberly de Jong

Takeldienst in Rotterdam

Takeldienst Rotterdam biedt betrouwbare en professionele diensten voor het transporteren van voertuigen in de regio Rotterdam en daarbuiten. Met een toegewijd team van ervaren en deskundige chauffeurs, is Takeldienst Rotterdam in staat om voertuigen van elke grootte en type veilig en efficiënt te transporteren. Of je nu pech hebt onderweg of je voertuig moet worden verplaatst naar een andere locatie, Takeldienst Rotterdam staat 24/7 klaar om je te helpen. Met een focus op klanttevredenheid, biedt Takeldienst Rotterdam transparante tarieven en een uitstekende service voor al jouw transportbehoeften.

Ons werkgebied

Onze diensten zijn beschikbaar in heel Nederland en daarbuiten, zodat je ook internationaal op ons kunt vertrouwen.

Ga naar de bovenkant