Sleepdienst Den Haag2023-12-07T14:04:39+00:00

Sleepdienst Den Haag

24/7 bereikbaar voor sleepdienst, pechhulp of voertuigen transport in Den Haag en omgeving.

✅ 24/7 bereikbaar

✅ Direct op locatie

✅ Vaste tarief & betrouwbaar

✅ Nationaal & internationaal

24/7 sleepdienst

Je kunt ons 24/7 bereiken voor onze sleep- en takeldienst, waar je je ook bevindt, zowel in het binnen en buitenland.

Voertuigen Transport

Onze transportdienst voor voertuigen garandeert transport, ongeacht de grootte of het type voertuig dat moet worden vervoerd.

Pechhulp

Onze pechhulpservice is snel en efficiënt in het bieden van hulp bij kleine problemen, zodat je snel weer op weg kunt.

Gebaseerd op 800+ reviews

(Trusted Score 5.0 / 5.0)

Gebaseerd op 800+ reviews

Trusted Score 5.0 / 5.0

Over sleepdienst rondom Den Haag

Bij sleepdienst XL hebben we klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Ons gespecialiseerde team aan chauffeurs is beschikbaar om jouw voertuig veilig te vervoeren óf om ter plekke je problemen op te lossen. Zelf staan we niet graag voor verrassingen, dus zijn we altijd duidelijk naar onze klanten. Daarom werken we met vaste tarieven, zodat je altijd weet waar je aan toe bent! Voor jouw sleepdienst in Den Haag staan wij 24/7 voor je klaar. Heb je een wegsleepdienst buiten Den haag nodig? Dat is ook geen probleem, wij leveren onze diensten zowel nationaal als internationaal. Bij het kiezen voor sleepdienst XL zorgen we ervoor dat we jou een betrouwbaar gevoel geven. Wij streven ernaar jou de best mogelijke service te bieden, ongeacht de situatie. Onze toegewijde chauffeurs staan 24/7 voor je klaar om je te helpen.

sleepdienst

Over ons

Bij SleepdienstXL zijn we toegewijd aan het bieden van betrouwbare en professionele service

Bereken je tarief

    Bereken de totale afstand van onze wegsleepdienst tijdens jouw pechhulp. Deze afstand bereken je aan de hand van de volgende stappen:
  1. Bereken eerst de afstand van onze startlocatie naar de huidige locatie van de klant.
  2. Voeg daar de afstand van de klant naar de eindbestemming aan toe.
  3. Tel tot slot de afstand van de eindbestemming terug naar onze startlocatie op.

Dit zal het totale aantal kilometers zijn dat ons autotransport zal rijden.

Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Bereken Tarief
Summary
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen
Have a promocode?
Promocode Hide Show

Autotransport Den Haag

Bij het transport van jouw voertuig staan onze kernwaarden veiligheid en betrouwbaarheid centraal. Ons team van chauffeurs zorgt voor jouw autotransport in Den Haag en in het buitenland. Onze transportprofessionals zijn deskundig in het vervoeren van alle soorten voertuigen. Hiermee bedoelen we écht alle soorten voertuigen, van auto’s tot vrachtwagens, motoren en boten. Bij sleepdienst XL begrijpen we dat jouw voertuig een waardevol bezit is. Daarom zorgen onze goed opgeleide chauffeurs ervoor dat jouw voertuig in topconditie naar de gewenste locatie vervoerd wordt. Veiligheid is een kernwaarde die we enorm waarborgen. Heb je autotransport in Den Haag nodig? Dan hoef je achteraf geen verrassingen te verwachten, we hanteren namelijk vaste tarieven. Wil je meer te weten komen over onze transportdiensten voor voertuigen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

  • Autotransport Den Haag

  • Motortransport Den Haag

  • Scootertransport Den Haag

  • Boot- & Jetskitransport Den Haag

Wegsleepdienst Den Haag

Bij pechhulp rondom Den Haag kun je rekenen op de pechhulp service van Sleepdienst XL. Ons deskundige team is snel ter plaatse om zowel jouw kleine problemen als de grotere problemen op te lossen. Of het dus om een lekke band gaat of een lege accu, ons team helpt jou met pechhulp in Den Haag. We kunnen afhankelijk van jouw behoefte je voertuig zowel naar een garage als naar een door jouw gewenste locatie slepen. Onze service van wegsleepdienst in Den Haag staat 24/7 voor je klaar, elk dag van het jaar. Zo kun je áltijd op ons vertrouwen. Wil je onze service graag inschakelen of gewoon meer informatie opvragen? Neem dan gerust contact op met Sleepdienst XL.

Veelgestelde vragen

Welke soorten auto’s kunnen jullie slepen/takelen?2023-03-17T13:43:57+00:00

Bij SleepdienstXL kunnen we vrijwel alle soorten auto’s, bestelwagens, motorvoertuigen, caravans en bedrijfswagens slepen. Onze moderne sleepwagens zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur en technologie om ervoor te zorgen dat je voertuig veilig en op de juiste manier wordt getransporteerd.

Wat is jullie tarief voor jullie diensten?2023-03-17T13:48:11+00:00

Bij SleepdienstXL hanteren we een vast tarief voor onze sleepdiensten, zodat u precies weet wat u kunt verwachten en niet voor onaangename verrassingen komt te staan. U kunt ons tarief berekenen op de website. Onze tarieven zijn eerlijk en concurrerend en we streven ernaar om onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Kan ik ook internationaal gebruikmaken van de services van SleepdienstXL?2023-03-17T13:49:19+00:00

Ja, SleepdienstXL biedt ook internationale sleepdienst services aan. Of u nu in het buitenland bent gestrand of uw voertuig moet worden getransporteerd van of naar Nederland, wij staan klaar om u te helpen!

Hoe snel kunnen jullie ter plaatse zijn?2023-03-17T13:50:38+00:00

We streven ernaar om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn, meestal binnen 30 minuten tot een uur, afhankelijk van de afstand en de verkeersomstandigheden. Onze professionele sleepdienstchauffeurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar.

Kan SleepdienstXL ook helpen als ik geen pechhulpverzekering heb?2023-03-17T13:54:46+00:00

Ja, dat kan zeker. Wij zijn er voor iedereen die hulp nodig heeft langs de weg, ongeacht of u een pechhulpverzekering hebt of niet. Onze tarieven zijn eerlijk en concurrerend, en wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Takeldienst Den Haag

Sta je met pech langs de weg? Aarzel dan niet om ons te bellen! Sleepdienst XL kan je snel en professioneel helpen. Dankzij onze ervaren en gecertificeerde chauffeurs is Sleepdienst XL een betrouwbare takeldienst nabij Den Haag. Ons team weet als geen ander hoe ze jouw voertuig veilig vervoeren, ongeacht de grootte of het gewicht van de auto. We beschikken over een modern wagenpark met verschillende types sleepwagens en autovervoerders. Zo hebben we voor elke situatie de juiste oplossing. Je kan 24/7 op ons rekenen voor jouw takeldienst in Den Haag. We hanteren eerlijke en transparante prijzen, zonder onverwachte bijkomende kosten. Bij Sleepdienst XL ben je verzekerd van de beste service voor een sleepdienst in Den Haag.

 

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Afgelopen woensdagavond afgesleept, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Stefan van den Beurs

Goede en vriendelijke service. Werd er ook snel en goed geholpen.

David de Waard

Ik had mijn auto in de modder gereden en had sleepdienstXL gebelt ivm pechhulp. Ze hebben mij er binnen 40 minuten kunnen helpen, zodat ik op tijd was voor mijn afspraak! Zeer goede en snelle service

Ramon Dekkers

Aardige mensen, goede communicatie en afspraken. Binnen de afgesproken tijd ter plaatsen en goed geholpen.

Wilma Zijlstra

Mijn auto startte niet en is netjes optijd opgehaald en afgezet bij de auto garage. Ik vind het een hele goede sleepbedrijf. Wij hebben een goede ervaring eraan overgehouden.

Sahin Kaya

Vannacht had ik accupech, direct gebelt en binnen een uur waren ze ter plaatsen en kon ik weg met een volle accu.

Kimberly de Jong

Ons werkgebied

Onze diensten zijn beschikbaar in heel Nederland en daarbuiten, zodat je ook internationaal op ons kunt vertrouwen.

Ga naar de bovenkant