Sleepdienst Eindhoven2024-04-18T08:20:32+00:00

Sleepdienst Eindhoven

Welkom bij Sleepdienst Eindhoven! 24/7 bereikbaar voor Sleepdienst, Pechhulp of Voertuigen transport in Eindhoven en omgeving.

✅ 24/7 Bereikbaar

✅ Zo snel mogelijk op locatie

✅ Vaste Tarief & Betrouwbaar

✅ Zowel Nationaal als Internationaal

24/7 Sleepdienst

Onze sleep- en takeldienst is 24/7 bereikbaar om je te helpen. Ongeacht waar je je bevindt in het binnen- of buitenland.

Voertuigen Transport

Met onze transportdienst voor voertuigen ben je verzekerd van betrouwbaar transport, ongeacht het formaat en type van het voertuig.

Pechhulp

Onze pechhulpdienst biedt snel en efficiënt hulp bij kleine problemen om u weer snel op weg te helpen bij kleine problemen.

Gebaseerd op 800+ reviews

(Trusted Score 5.0 / 5.0)

Gebaseerd op 800+ reviews

Trusted Score 5.0 / 5.0

Over onze sleepdienst nabij Eindhoven

Bij sleepdienst XL hebben we eerlijkheid en transparantie hoog in het vaandel staan. Heb je een sleepdienst nabij Eindhoven nodig? Dan kan je een team van professionele chauffeurs verwachten die altijd snel voor je klaarstaan, waar je ook bent! Of je nou je voertuig wilt vervoeren of juist oplossingen nodig hebt voor kleine problemen, wij staan voor je klaar. Bij het kiezen voor onze sleepdienst nabij Eindhoven kom je niet voor verrassingen te staan. We hanteren namelijk een vast bedrag. Zo voorkomen we vervelende verrassingen achteraf. Sleepdienst XL staat 24/7 beschikbaar, zowel nationaal als internationaal. We willen namelijk dat je je veilig en gerust voelt wanneer wij je komen helpen. Hierbij streven we altijd naar de beste service!

Over ons

Bij SleepdienstXL zijn we toegewijd aan het bieden van betrouwbare en professionele service

Bereken je tarief

    Bereken de totale afstand van onze wegsleepdienst tijdens jouw pechhulp. Deze afstand bereken je aan de hand van de volgende stappen:
  1. Bereken eerst de afstand van onze startlocatie naar de huidige locatie van de klant.
  2. Voeg daar de afstand van de klant naar de eindbestemming aan toe.
  3. Tel tot slot de afstand van de eindbestemming terug naar onze startlocatie op.

Dit zal het totale aantal kilometers zijn dat ons autotransport zal rijden.

Autotransport rondom Eindhoven

Bij het afnemen van onze sleepdienst nabij Eindhoven kun je ook kiezen voor autotransport. We zorgen er bij Sleepdienst XL voor dat we jouw voertuig op een veilige en betrouwbare manier vervoeren. Ons professionele transportteam is in staat om alle voertuigen in verschillende soorten en maten te vervoeren. Heb je dus autotransport in Eindhoven en omgeving nodig? Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat jouw voertuig in goede handen is en in topconditie op de gewenste locatie aankomt. Veiligheid is daarin belangrijk voor ons! Bij onze sleepdienst komen we onze beloftes na waardoor je altijd weet waar je aan toe bent. Wil je meer informatie verkrijgen over ons autotransport rondom Eindhoven en andere diensten? Neem dan contact met ons op.

  • Autotransport Eindhoven

  • Motortransport Eindhoven

  • Scootertransport Eindhoven

  • Boot- & Jetskitransport Eindhoven

Pechhulp in Eindhoven nodig? Bel Sleepdienst XL!

Sta je langs de weg en heb je pechhulp in Eindhoven of omgeving nodig? Aarzel dan niet en bel onze pechhulp service. Onze professionele hulpverleners zijn zo snel mogelijk ter plaatse om jou te helpen. Ons team helpt je zowel bij kleine problemen aan de auto als het wegslepen ervan. In dat geval, slepen we je voertuig naar een garage of jouw gewenste locatie. Als je de behoefte hebt aan een wegsleepdienst rondom Eindhoven kun je vertrouwen op onze betrouwbare service! Neem gerust contact op met ons voor onze services van sleepdienst in Eindhoven en omgeving.

Veelgestelde vragen

Welke soorten auto’s kunnen jullie slepen/takelen?2023-03-17T13:43:57+00:00

Bij SleepdienstXL kunnen we vrijwel alle soorten auto’s, bestelwagens, motorvoertuigen, caravans en bedrijfswagens slepen. Onze moderne sleepwagens zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur en technologie om ervoor te zorgen dat je voertuig veilig en op de juiste manier wordt getransporteerd.

Wat is jullie tarief voor jullie diensten?2023-03-17T13:48:11+00:00

Bij SleepdienstXL hanteren we een vast tarief voor onze sleepdiensten, zodat u precies weet wat u kunt verwachten en niet voor onaangename verrassingen komt te staan. U kunt ons tarief berekenen op de website. Onze tarieven zijn eerlijk en concurrerend en we streven ernaar om onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Kan ik ook internationaal gebruikmaken van de services van SleepdienstXL?2023-03-17T13:49:19+00:00

Ja, SleepdienstXL biedt ook internationale sleepdienst services aan. Of u nu in het buitenland bent gestrand of uw voertuig moet worden getransporteerd van of naar Nederland, wij staan klaar om u te helpen!

Hoe snel kunnen jullie ter plaatse zijn?2023-03-17T13:50:38+00:00

We streven ernaar om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn, meestal binnen 30 minuten tot een uur, afhankelijk van de afstand en de verkeersomstandigheden. Onze professionele sleepdienstchauffeurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar.

Kan SleepdienstXL ook helpen als ik geen pechhulpverzekering heb?2023-03-17T13:54:46+00:00

Ja, dat kan zeker. Wij zijn er voor iedereen die hulp nodig heeft langs de weg, ongeacht of u een pechhulpverzekering hebt of niet. Onze tarieven zijn eerlijk en concurrerend, en wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Takeldienst in Eindhoven

Als je kiest voor onze takeldienst in Eindhoven ben je gegarandeerd van zowel snelheid als betrouwbaarheid. Of je nu vaststaat met autopech of betrokken bent bij een ongeluk, onze chauffeurs staan voor je klaar. We beloven een veilige en professionele takeldienst rondom Eindhoven van jouw voertuig naar de gewenste locatie. Of deze locatie nu een garage of schadeherstelbedrijf is, alles is mogelijk bij Sleepdienst XL. Onze diensten zijn 24/7 beschikbaar tegen een eerlijke prijs. Bij Sleepdienst XL begrijpen we dat onverwachte problemen met de auto stressvol kunnen zijn. Daarom streven we met onze wegsleepdienst rondom Eindhoven ernaar zo snel mogelijk ter plaatse te zijn om jouw stress te verminderen.

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Afgelopen woensdagavond afgesleept, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Stefan van den Beurs

Goede en vriendelijke service. Werd er ook snel en goed geholpen.

David de Waard

Ik had mijn auto in de modder gereden en had sleepdienstXL gebelt ivm pechhulp. Ze hebben mij er binnen 40 minuten kunnen helpen, zodat ik op tijd was voor mijn afspraak! Zeer goede en snelle service

Ramon Dekkers

Aardige mensen, goede communicatie en afspraken. Binnen de afgesproken tijd ter plaatsen en goed geholpen.

Wilma Zijlstra

Mijn auto startte niet en is netjes optijd opgehaald en afgezet bij de auto garage. Ik vind het een hele goede sleepbedrijf. Wij hebben een goede ervaring eraan overgehouden.

Sahin Kaya

Vannacht had ik accupech, direct gebelt en binnen een uur waren ze ter plaatsen en kon ik weg met een volle accu.

Kimberly de Jong

Ons werkgebied

Onze diensten zijn beschikbaar in heel Nederland en daarbuiten, zodat je ook internationaal op ons kunt vertrouwen.

Ga naar de bovenkant