Sleepdienst Den Bosch2023-04-04T00:03:07+00:00

Sleepdienst Den Bosch

24/7 bereikbaar voor Sleepdienst, Pechhulp of Voertuigen transport in Den Bosch en omgeving.

✅ 24/7 Bereikbaar

✅ Direct op locatie

✅ Vaste Tarief & Betrouwbaar

✅ Nationaal & Internationaal

24/7 Sleepdienst

Je kunt ons 24/7 bereiken voor onze sleep- en takeldienst, waar je je ook bevindt, zowel in het binnen en buitenland.

Voertuigen Transport

Onze transportdienst voor voertuigen garandeert transport, ongeacht de grootte of het type voertuig dat moet worden vervoerd.

Pechhulp

Onze pechhulpservice is snel en efficiënt in het bieden van hulp bij kleine problemen, zodat je snel weer op weg kunt.

Gebaseerd op 800+ reviews

(Trusted Score 5.0 / 5.0)

Gebaseerd op 800+ reviews

Trusted Score 5.0 / 5.0

Over Sleepdienst XL.

Bij Sleepdienst XL staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Onze ervaren chauffeurs zijn beschikbaar om jouw voertuig veilig te transporteren of om ter plaatse problemen op te lossen. Wij werken met vaste tarieven zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Of je nu nationaal of internationaal onze diensten nodig hebt, wij staan 24/7 voor je klaar. Bij Sleepdienst Den Bosch doen we er alles aan om jou een betrouwbaar gevoel te geven wanneer je ons inschakelt. Onze prioriteit is om de best mogelijke service te bieden, ongeacht wat er gebeurt. Of je nu een probleem ter plaatse hebt of je voertuig naar een andere locatie moet worden vervoerd, onze toegewijde chauffeurs zijn er om je te helpen.

sleepdienst

Over ons

Bij SleepdienstXL zijn we toegewijd aan het bieden van betrouwbare en professionele service

Bereken je tarief

    Bereken de totale afstand van onze wegsleepdienst tijdens jouw pechhulp. Deze afstand bereken je aan de hand van de volgende stappen:
  1. Bereken eerst de afstand van onze startlocatie naar de huidige locatie van de klant.
  2. Voeg daar de afstand van de klant naar de eindbestemming aan toe.
  3. Tel tot slot de afstand van de eindbestemming terug naar onze startlocatie op.

Dit zal het totale aantal kilometers zijn dat ons autotransport zal rijden.

Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Bereken Tarief
Summary
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen

Autotransport Den Bosch

Wij hechten veel waarde aan de veiligheid en betrouwbaarheid van het transport van jouw voertuig, zowel nationaal als internationaal. Ons professionele transportteam is deskundig in het vervoeren van diverse soorten en maten voertuigen, van auto’s tot vrachtwagens, motoren en boten. Wij van Sleepdienst Den Bosch begrijpen dat jouw voertuig een waardevol bezit is en daarom zorgen onze ervaren en goed opgeleide chauffeurs ervoor dat het voertuig in goede handen is en op tijd en in topconditie op de gewenste locatie aankomt. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en we hanteren vaste tarieven zonder verrassingen achteraf. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Wil je meer informatie over onze transportdiensten voor voertuigen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder.

  • Autotransport Den Bosch
  • Motortransport Den Bosch
  • Scootertransport Den Bosch
  • Boot- & Jetskitransport Den Bosch

Pechhulp Den Bosch

Bij autopech in en rondom Den Bosch kun je rekenen op de pechhulp service van Sleepdienst XL. Onze deskundige hulpverleners zijn snel ter plaatse om kleine problemen zoals een lekke band, vastzitten in de sneeuw of een lege accu op te lossen. Indien nodig, kunnen we je voertuig veilig naar een garage of locatie van jouw keuze slepen. Onze betrouwbare en efficiënte pechhulp service is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar, zodat je altijd op ons kunt vertrouwen. Als je meer informatie wilt over onze diensten of onze pechhulp service in Den Bosch wilt inschakelen, neem dan gerust contact op met Sleepdienst Den Bosch.

Veelgestelde vragen

Welke soorten auto’s kunnen jullie slepen/takelen?2023-03-17T13:43:57+00:00

Bij SleepdienstXL kunnen we vrijwel alle soorten auto’s, bestelwagens, motorvoertuigen, caravans en bedrijfswagens slepen. Onze moderne sleepwagens zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur en technologie om ervoor te zorgen dat je voertuig veilig en op de juiste manier wordt getransporteerd.

Wat is jullie tarief voor jullie diensten?2023-03-17T13:48:11+00:00

Bij SleepdienstXL hanteren we een vast tarief voor onze sleepdiensten, zodat u precies weet wat u kunt verwachten en niet voor onaangename verrassingen komt te staan. U kunt ons tarief berekenen op de website. Onze tarieven zijn eerlijk en concurrerend en we streven ernaar om onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Kan ik ook internationaal gebruikmaken van de services van SleepdienstXL?2023-03-17T13:49:19+00:00

Ja, SleepdienstXL biedt ook internationale sleepdienst services aan. Of u nu in het buitenland bent gestrand of uw voertuig moet worden getransporteerd van of naar Nederland, wij staan klaar om u te helpen!

Hoe snel kunnen jullie ter plaatse zijn?2023-03-17T13:50:38+00:00

We streven ernaar om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn, meestal binnen 30 minuten tot een uur, afhankelijk van de afstand en de verkeersomstandigheden. Onze professionele sleepdienstchauffeurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar.

Kan SleepdienstXL ook helpen als ik geen pechhulpverzekering heb?2023-03-17T13:54:46+00:00

Ja, dat kan zeker. Wij zijn er voor iedereen die hulp nodig heeft langs de weg, ongeacht of u een pechhulpverzekering hebt of niet. Onze tarieven zijn eerlijk en concurrerend, en wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Takeldienst Den Bosch

Als je in Den Bosch met autopech langs de weg staat, dan kan Sleepdienst XL je snel en professioneel helpen. Sleepdienst XL is een betrouwbare takeldienst die altijd voor je klaarstaat. Onze ervaren en gecertificeerde chauffeurs weten als geen ander hoe ze jouw voertuig veilig kunnen transporteren, ongeacht de omvang of het gewicht van het voertuig. Wij beschikken over een modern wagenpark met verschillende types sleepwagens en autotransporters, zodat we voor elke situatie de juiste oplossing hebben. Onze prijzen zijn transparant en eerlijk, zonder verborgen kosten. Bij Sleepdienst Den Bosch ben je altijd verzekerd van de beste service en dienstverlening.

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Afgelopen woensdagavond afgesleept, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Stefan van den Beurs

Goede en vriendelijke service. Werd er ook snel en goed geholpen.

David de Waard

Ik had mijn auto in de modder gereden en had sleepdienstXL gebelt ivm pechhulp. Ze hebben mij er binnen 40 minuten kunnen helpen, zodat ik op tijd was voor mijn afspraak! Zeer goede en snelle service

Ramon Dekkers

Aardige mensen, goede communicatie en afspraken. Binnen de afgesproken tijd ter plaatsen en goed geholpen.

Wilma Zijlstra

Mijn auto startte niet en is netjes optijd opgehaald en afgezet bij de auto garage. Ik vind het een hele goede sleepbedrijf. Wij hebben een goede ervaring eraan overgehouden.

Sahin Kaya

Vannacht had ik accupech, direct gebelt en binnen een uur waren ze ter plaatsen en kon ik weg met een volle accu.

Kimberly de Jong

Ons werkgebied

Onze diensten zijn beschikbaar in heel Nederland en daarbuiten, zodat je ook internationaal op ons kunt vertrouwen.

Ga naar de bovenkant