Sleepdienst Tilburg2024-04-18T08:20:28+00:00

Sleepdienst Tilburg

24/7 bereikbaar voor Sleepdienst, Pechhulp of Voertuigen transport in Tilburg en omgeving.

✅ 24/7 Bereikbaar

✅ Zo snel mogelijk op locatie

✅ Betaalbaar & Betrouwbaar

✅ Nationaal & Internationaal

24/7 Sleepdienst

Wij bieden een sleep- en takeldienst die 24/7 beschikbaar is om u te helpen bij pech of in geval van een ongeval, ongeacht het tijdstip van de dag.

Voertuigen Transport

Bij onze transportdienst voor voertuigen kunt u rekenen op veilig en betrouwbaar transport van voertuigen van ieder formaat en type.

Pechhulp

Met onze pechhulpdienst bieden we snelle en efficiënte service om u te helpen bij kleine problemen en u weer snel op weg te helpen!

Gebaseerd op 800+ reviews

(Trusted Score 5.0 / 5.0)

Gebaseerd op 800+ reviews

Trusted Score 5.0 / 5.0

Over sleepdienst rondom Tilburg

Bij Sleepdienst XL waarborgen wij de kenmerken transparantie en eerlijkheid. Onze professionele sleepdienstchauffeurs zijn snel ter plaatse als jouw sleepdienst in Tilburg en omgeving. Ons team zorgt ervoor dat je auto veilig wordt vervoerd naar de gewenste locatie. We streven ernaar kleine problemen indien mogelijk ter plekke op te lossen. Bij het afnemen van onze sleepdiensten sta je nooit voor verrassingen. Je betaalt bij ons namelijk altijd een vast tarief. Dit kun je van tevoren ook zelf berekenen via het reken hulpmiddel. Onze diensten zijn 24/7 beschikbaar, zowel in Nederland als in het buitenland. Bij Sleepdienst XL willen we dat je je veilig en gerust voelt bij pechhulp. Dus heb je onze wegsleepdienst in Tilburg nodig of juist op een verdere locatie? Dat is geen probleem! Je kunt ons altijd bellen wanneer je ons nodig hebt. Hierbij streven we ernaar om met de best mogelijke service voor jou klaar te staan.

Over ons

Bij SleepdienstXL zijn we toegewijd aan het bieden van betrouwbare en professionele service

Bereken je tarief

    Bereken de totale afstand van onze wegsleepdienst tijdens jouw pechhulp. Deze afstand bereken je aan de hand van de volgende stappen:
  1. Bereken eerst de afstand van onze startlocatie naar de huidige locatie van de klant.
  2. Voeg daar de afstand van de klant naar de eindbestemming aan toe.
  3. Tel tot slot de afstand van de eindbestemming terug naar onze startlocatie op.

Dit zal het totale aantal kilometers zijn dat ons autotransport zal rijden.

Autotransport in Tilburg en omgeving

Bij Sleepdienst XL ben je aan het juiste adres voor veilige en betrouwbare sleepdienst in Tilburg en omgeving. We bieden zowel professionele als efficiënte transportdiensten voor voertuigen in alle soorten en maten. Onze diensten bieden we zowel nationaal als internationaal. Bij Sleepdienst XL maakt het niet uit of het gaat om een auto, vrachtwagen, motor of boot. Wij hebben namelijk de juiste apparatuur en expertise in huis om jouw voertuig op een veilige manier te vervoeren. Ons ervaren team van professionals zorgt ervoor dat jouw voertuig in goede handen is. Punctualiteit staat voorop dus we zorgen dat het voertuig op tijd en in goede staat op de bestemming aankomt. Dus, heb je autotransport in Tilburg nodig? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over onze wegsleepdienst in Tilburg en omgeving.

  • Autotransport Tilburg
  • Motortransport Tilburg
  • Scootertransport Tilburg
  • Boot- & Jetskitransport Tilburg

Pechhulp rondom Tilburg

Ben je gestrand met autopech en heb je pechhulp rondom Tilburg nodig? Dan kun je rekenen op onze pech hulp service! Onze professionals zijn snel ter plaatse om jou te helpen bij zowel kleine als grotere problemen. Sta je dus stil met een lekke band, lege accu of sta je vast in de sneeuw? Als je pechhulp rondom Tilburg nodig hebt, is niets te veel gevraagd voor Sleepdienst XL. Indien nodig, slepen we je voertuig veilig naar een garage of gewenste locatie. Onze efficiënte en betrouwbare pechhulp service is 24/7 beschikbaar. Zo kun je elk moment van de dag op ons rekenen. Aarzel niet en neem contact met ons op voor meer informatie van onze diensten voor pechhulp rondom Tilburg.

Veelgestelde vragen

Welke soorten auto’s kunnen jullie slepen/takelen?2023-03-17T13:43:57+00:00

Bij SleepdienstXL kunnen we vrijwel alle soorten auto’s, bestelwagens, motorvoertuigen, caravans en bedrijfswagens slepen. Onze moderne sleepwagens zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur en technologie om ervoor te zorgen dat je voertuig veilig en op de juiste manier wordt getransporteerd.

Wat is jullie tarief voor jullie diensten?2023-03-17T13:48:11+00:00

Bij SleepdienstXL hanteren we een vast tarief voor onze sleepdiensten, zodat u precies weet wat u kunt verwachten en niet voor onaangename verrassingen komt te staan. U kunt ons tarief berekenen op de website. Onze tarieven zijn eerlijk en concurrerend en we streven ernaar om onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Kan ik ook internationaal gebruikmaken van de services van SleepdienstXL?2023-03-17T13:49:19+00:00

Ja, SleepdienstXL biedt ook internationale sleepdienst services aan. Of u nu in het buitenland bent gestrand of uw voertuig moet worden getransporteerd van of naar Nederland, wij staan klaar om u te helpen!

Hoe snel kunnen jullie ter plaatse zijn?2023-03-17T13:50:38+00:00

We streven ernaar om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn, meestal binnen 30 minuten tot een uur, afhankelijk van de afstand en de verkeersomstandigheden. Onze professionele sleepdienstchauffeurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar.

Kan SleepdienstXL ook helpen als ik geen pechhulpverzekering heb?2023-03-17T13:54:46+00:00

Ja, dat kan zeker. Wij zijn er voor iedereen die hulp nodig heeft langs de weg, ongeacht of u een pechhulpverzekering hebt of niet. Onze tarieven zijn eerlijk en concurrerend, en wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Takeldienst in Tilburg en omgeving

Bij Sleepdienst XL bieden we snelle en betrouwbare takeldienst in Tilburg en omgeving. Heb je autopech rondom Tilburg, dan staan onze chauffeurs klaar om je te helpen. We zorgen ervoor dat je auto veilig en professioneel naar de gewenste locatie wordt getakeld. Of je auto naar een garage, schadeherstelbedrijf of andere locatie vervoerd moet worden, wij zorgen voor het juiste transport. Heb je een takeldienst in Tilburg nodig? Kies dan voor Sleepdienst XL. We zijn namelijk 24/7 elke dag van het jaar beschikbaar. Ook bieden we onze diensten tegen een eerlijke prijs aan. We begrijpen dat een onverwachte autostilstand stressvol kan zijn. Daarom streven we ernaar zo snel mogelijk ter plaatse te zijn om je te helpen.

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Afgelopen woensdagavond afgesleept, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Stefan van den Beurs

Goede en vriendelijke service. Werd er ook snel en goed geholpen.

David de Waard

Ik had mijn auto in de modder gereden en had sleepdienstXL gebelt ivm pechhulp. Ze hebben mij er binnen 40 minuten kunnen helpen, zodat ik op tijd was voor mijn afspraak! Zeer goede en snelle service

Ramon Dekkers

Aardige mensen, goede communicatie en afspraken. Binnen de afgesproken tijd ter plaatsen en goed geholpen.

Wilma Zijlstra

Mijn auto startte niet en is netjes optijd opgehaald en afgezet bij de auto garage. Ik vind het een hele goede sleepbedrijf. Wij hebben een goede ervaring eraan overgehouden.

Sahin Kaya

Vannacht had ik accupech, direct gebelt en binnen een uur waren ze ter plaatsen en kon ik weg met een volle accu.

Kimberly de Jong

Ons werkgebied

Onze diensten zijn beschikbaar in heel Nederland en daarbuiten, zodat je ook internationaal op ons kunt vertrouwen.

Ga naar de bovenkant