Sleepdienst Amsterdam2023-12-07T14:09:08+00:00

Sleepdienst Amsterdam

24/7 bereikbaar voor Sleepdienst, Pechhulp of Voertuigen transport in Amsterdam en omgeving.

✅ 24/7 Bereikbaar

✅ Zo snel mogelijk op locatie

✅ Betaalbaar & Betrouwbaar

✅ Nationaal & Internationaal

24/7 Sleepdienst

Onze sleep- en takeldienst is 24/7 beschikbaar om u te helpen bij pech of een ongeval, ongeacht het tijdstip of uw locatie.

Voertuigen Transport

Onze transportdienst voor voertuigen garandeert veilig en betrouwbaar transport van voertuigen in alle formaten en typen.

Pechhulp

Onze pechhulpdienst staat voor u klaar met snelle en efficiënte service om u te assisteren bij kleine problemen en u snel weer op weg te krijgen!

Gebaseerd op 800+ reviews

(Trusted Score 5.0 / 5.0)

Gebaseerd op 800+ reviews

Trusted Score 5.0 / 5.0

Over onze sleepdienst nabij Amsterdam

Pechhulp nodig in Amsterdam? Dan staan wij als wegsleepdienst nabij Amsterdam voor je klaar! Bij Sleepdienst XL waarborgen wij onze kernfactoren eerlijkheid, transparantie en een persoonlijke aanpak. Ons toegewijde team van ervaren chauffeurs staat altijd paraat, voor jouw autotransport nabij Amsterdam. Waar je ook bent en welke behoefte aan pechhulp je ook hebt, wij zijn er voor jou. Het is onze missie om jou een gevoel van veiligheid en gemoedsrust te geven. Voor verrassingen achteraf hoef je bij onze sleepdienst nabij Amsterdam niet bang te zijn. Wij werken namelijk met een duidelijk en vast tarief. Onze diensten zijn 24/7 beschikbaar, zowel nationaal als internationaal. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat jouw behoeften geen wachttijden kennen. Met onze services is jouw tevredenheid onze hoogste prioriteit. We zullen er altijd naar streven om jou de allerbeste service te bieden. Daarom zijn wij dé sleepdienst nabij Amsterdam.

sleepdienst

Over ons

Bij SleepdienstXL zijn we toegewijd aan het bieden van betrouwbare en professionele service

Bereken je tarief

    Bereken de totale afstand van onze wegsleepdienst tijdens jouw pechhulp. Deze afstand bereken je aan de hand van de volgende stappen:
  1. Bereken eerst de afstand van onze startlocatie naar de huidige locatie van de klant.
  2. Voeg daar de afstand van de klant naar de eindbestemming aan toe.
  3. Tel tot slot de afstand van de eindbestemming terug naar onze startlocatie op.

Dit zal het totale aantal kilometers zijn dat ons autotransport zal rijden.

Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Bereken Tarief
Summary
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen
Have a promocode?
Promocode Hide Show

Autotransport nabij Amsterdam inbegrepen bij sleepdienst

Tijdens jouw pechhulp kun je volledig vertrouwen op ons autotransport in Amsterdam. Ongeacht of het om een klein of groot voertuig gaat, wij staan garant voor professioneel transport van jouw voertuig. Sleepdienst XL nabij Amsterdam heeft de juiste apparatuur en expertise in huis om jouw voertuig veilig te vervoeren!

Hoe ons autotransport in Amsterdam zo betrouwbaar is? Dat hebben we te danken aan onze ervaren en goed opgeleide chauffeurs. Zij zorgen ervoor dat jouw voertuig op tijd en in topconditie op de gewenste locatie aankomt. Bij onze sleepdienst nabij Amsterdam houden we niet van onaangename verassingen. Bij het kiezen voor onze takeldienst nabij Amsterdam ben je verzekerd van vaste tarieven. Wil je meer informatie van onze diensten voor voortuigen? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer.

  • Autotransport Amsterdam

  • Motortransport Amsterdam

  • Scootertransport Amsterdam

  • Boot- & Jetskitransport Amsterdam

Pechhulp in Amsterdam nodig? Bel ons!

Niks is zo vervelend als de behoefte aan pechhulp in Amsterdam. Dat begrijpen we bij SleepdienstXL maar al te goed! Onze professionals zijn snel ter plaatse om je te ondersteunen bij zowel kleine als grotere problemen. Zo staat onze takeldienst klaar om jouw auto veilig te vervoeren. Ook helpen we je bij de kleinere problemen als een lekke band of een lege accu. Onze pechhulpservice is betrouwbaar én efficiënt en staat 24/7 voor jou klaar, zodat je te allen tijde op ons kunt rekenen. Wil je meer te weten komen over onze diensten of onze service van takeldienst in Amsterdam? Aarzel niet en neem gerust contact op met ons!

Bij onze service van takeldienst in Amsterdam staan snelheid en betrouwbaarheid voorop! Of je nou de behoefte hebt aan pechhulp in Amsterdam of betrokken bent bij een ongeval, wij staan paraat voor jou! Wil je veilig gebracht worden naar een garage, schadeherstelbedrijf of een andere locatie? Niks is onmogelijk!We staan met onze diensten 24/7 voor jou paraat tegen een eerlijke prijs. Als wegsleepdienst nabij Amsterdam kunnen we ons voorstellen dat een onverwachte autostilstand stress naar boven brengt. Maar geen paniek! We zorgen ervoor dat we snel ter plaatse zijn om jouw stress te verminderen.

Veelgestelde vragen

Welke soorten auto’s kunnen jullie slepen/takelen?2023-03-17T13:43:57+00:00

Bij SleepdienstXL kunnen we vrijwel alle soorten auto’s, bestelwagens, motorvoertuigen, caravans en bedrijfswagens slepen. Onze moderne sleepwagens zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur en technologie om ervoor te zorgen dat je voertuig veilig en op de juiste manier wordt getransporteerd.

Wat is jullie tarief voor jullie diensten?2023-03-17T13:48:11+00:00

Bij SleepdienstXL hanteren we een vast tarief voor onze sleepdiensten, zodat u precies weet wat u kunt verwachten en niet voor onaangename verrassingen komt te staan. U kunt ons tarief berekenen op de website. Onze tarieven zijn eerlijk en concurrerend en we streven ernaar om onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Kan ik ook internationaal gebruikmaken van de services van SleepdienstXL?2023-03-17T13:49:19+00:00

Ja, SleepdienstXL biedt ook internationale sleepdienst services aan. Of u nu in het buitenland bent gestrand of uw voertuig moet worden getransporteerd van of naar Nederland, wij staan klaar om u te helpen!

Hoe snel kunnen jullie ter plaatse zijn?2023-03-17T13:50:38+00:00

We streven ernaar om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn, meestal binnen 30 minuten tot een uur, afhankelijk van de afstand en de verkeersomstandigheden. Onze professionele sleepdienstchauffeurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar.

Kan SleepdienstXL ook helpen als ik geen pechhulpverzekering heb?2023-03-17T13:54:46+00:00

Ja, dat kan zeker. Wij zijn er voor iedereen die hulp nodig heeft langs de weg, ongeacht of u een pechhulpverzekering hebt of niet. Onze tarieven zijn eerlijk en concurrerend, en wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Takeldienst Amsterdam

Onze takelservice van Takeldienst Amsterdam biedt snelheid en betrouwbaarheid in Amsterdam en omgeving. Of je nu gestrand bent met autopech of betrokken bent bij een ongeval, onze ervaren chauffeurs staan klaar om je te helpen. Wij garanderen een veilig en professioneel getakeld voertuig naar de gewenste locatie, of dat nu een garage, schadeherstelbedrijf of een andere locatie is. Onze diensten zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar tegen een eerlijke prijs. Bij Takeldienst Amsterdam begrijpen we dat een onverwachte autostilstand stressvol kan zijn, daarom zorgen we ervoor dat we snel ter plaatse zijn om je te helpen en jouw stress te verminderen.

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Afgelopen woensdagavond afgesleept, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Stefan van den Beurs

Goede en vriendelijke service. Werd er ook snel en goed geholpen.

David de Waard

Ik had mijn auto in de modder gereden en had sleepdienstXL gebelt ivm pechhulp. Ze hebben mij er binnen 40 minuten kunnen helpen, zodat ik op tijd was voor mijn afspraak! Zeer goede en snelle service

Ramon Dekkers

Aardige mensen, goede communicatie en afspraken. Binnen de afgesproken tijd ter plaatsen en goed geholpen.

Wilma Zijlstra

Mijn auto startte niet en is netjes optijd opgehaald en afgezet bij de auto garage. Ik vind het een hele goede sleepbedrijf. Wij hebben een goede ervaring eraan overgehouden.

Sahin Kaya

Vannacht had ik accupech, direct gebelt en binnen een uur waren ze ter plaatsen en kon ik weg met een volle accu.

Kimberly de Jong

Ons werkgebied

Onze diensten zijn beschikbaar in heel Nederland en daarbuiten, zodat je ook internationaal op ons kunt vertrouwen.

Ga naar de bovenkant