Caravan Transport2023-07-15T19:42:57+00:00

Caravan Transport

Transporteer je Caravan Snel, Betrouwbaar en Veilig met Sleepdienst XL.

✅ 24/7 beschikbaar

✅ Snel op locatie

✅ Caravan transport

✅ Nationaal & Internationaal

24/7 Beschikbaarheid

Onze Caravan transportdienst is 24/7 beschikbaar om uw caravan te transporteren.

Caravan ophalen buitenland

Sleepdienst XL: de grootste caravan transport bedrijf haalt jou caravan op in het binnen en buitenland!

Veilig Caravan transport

Je bent bij onze caravan transport XL verzekerd van een veilig en verantwoord caravantransport.

Gebaseerd op 800+ reviews

(Trusted Score 5.0 / 5.0)

Gebaseerd op 800+ reviews

Trusted Score 5.0 / 5.0

Over Sleepdienst XL.

Sleepdienst XL biedt uitgebreide caravan transport diensten, zowel nationaal als internationaal. Of je nu van plan bent om binnen Nederland te reizen of je caravan avontuur over de grenzen wilt voortzetten, wij staan klaar om je te helpen. Onze ervaren chauffeurs beschikken over de nodige expertise en zorgen voor een veilig en betrouwbaar transport van jouw caravan naar elke gewenste bestemming. Of het nu gaat om het verplaatsen van jouw caravan naar een camping, vakantiepark of zelfs naar het buitenland, wij regelen het voor je. Bij Sleepdienst XL begrijpen we dat jouw caravan een waardevol bezit is, daarom behandelen we deze met de grootste zorg en aandacht. Vertrouw op ons voor jouw nationale en internationale caravan transportbehoeften, en geniet van een stressvrije reis naar jouw bestemming.

sleepdienst

Over ons

Bij SleepdienstXL zijn we toegewijd aan het bieden van betrouwbare en professionele service

Bereken je tarief

    Bereken de totale afstand van onze wegsleepdienst tijdens jouw pechhulp. Deze afstand bereken je aan de hand van de volgende stappen:
  1. Bereken eerst de afstand van onze startlocatie naar de huidige locatie van de klant.
  2. Voeg daar de afstand van de klant naar de eindbestemming aan toe.
  3. Tel tot slot de afstand van de eindbestemming terug naar onze startlocatie op.

Dit zal het totale aantal kilometers zijn dat ons autotransport zal rijden.

Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Bereken Tarief
Summary
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen
Have a promocode?
Promocode Hide Show

Caravan ophalen uit spanje

Sleepdienst XL biedt professioneel caravan transport en kan zelfs jouw caravan ophalen uit Spanje. Met onze uitgebreide internationale diensten maken we het gemakkelijk om jouw caravan veilig terug te brengen naar Nederland. Of je nu genoten hebt van een zonnige vakantie in Spanje of je caravan hebt gekocht in het prachtige land, wij staan voor je klaar. Onze ervaren chauffeurs zorgen voor een vlekkeloos transport van de caravan, waarbij we zorgvuldig rekening houden met de afstand en de route. Laat Sleepdienst XL jouw caravan ophalen uit Spanje en geniet van een stressvrij en probleemloos transport naar huis.

  • Caravan ophalen uit Italië

  • Caravan ophalen uit Spanje

  • Caravan ophalen uit Frankrijk

  • Caravan transport Buitenland

Caravan ophalen uit Frankrijk:

Bij Sleepdienst XL begrijpen we dat je jouw caravan gemakkelijk wilt ophalen uit Frankrijk. Onze efficiënte en professionele diensten maken dit mogelijk. Of je nu hebt genoten van een ontspannen vakantie in de Franse wijngaarden of jouw caravan hebt gekocht in het prachtige land, wij staan voor je klaar. Sleepdienst XL regelt het moeiteloos ophalen van jouw caravan uit Frankrijk, waarbij we rekening houden met de afstand en de meest geschikte route. Vertrouw op ons voor een probleemloos en vakkundig transport van jouw caravan uit Frankrijk naar Nederland.

Veelgestelde vragen

Welke soorten auto’s kunnen jullie slepen/takelen?2023-03-17T13:43:57+00:00

Bij SleepdienstXL kunnen we vrijwel alle soorten auto’s, bestelwagens, motorvoertuigen, caravans en bedrijfswagens slepen. Onze moderne sleepwagens zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur en technologie om ervoor te zorgen dat je voertuig veilig en op de juiste manier wordt getransporteerd.

Wat is jullie tarief voor jullie diensten?2023-03-17T13:48:11+00:00

Bij SleepdienstXL hanteren we een vast tarief voor onze sleepdiensten, zodat u precies weet wat u kunt verwachten en niet voor onaangename verrassingen komt te staan. U kunt ons tarief berekenen op de website. Onze tarieven zijn eerlijk en concurrerend en we streven ernaar om onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Kan ik ook internationaal gebruikmaken van de services van SleepdienstXL?2023-03-17T13:49:19+00:00

Ja, SleepdienstXL biedt ook internationale sleepdienst services aan. Of u nu in het buitenland bent gestrand of uw voertuig moet worden getransporteerd van of naar Nederland, wij staan klaar om u te helpen!

Hoe snel kunnen jullie ter plaatse zijn?2023-03-17T13:50:38+00:00

We streven ernaar om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn, meestal binnen 30 minuten tot een uur, afhankelijk van de afstand en de verkeersomstandigheden. Onze professionele sleepdienstchauffeurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar.

Kan SleepdienstXL ook helpen als ik geen pechhulpverzekering heb?2023-03-17T13:54:46+00:00

Ja, dat kan zeker. Wij zijn er voor iedereen die hulp nodig heeft langs de weg, ongeacht of u een pechhulpverzekering hebt of niet. Onze tarieven zijn eerlijk en concurrerend, en wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Caravan ophalen uit Italië

Wanneer je jouw caravan wilt ophalen uit Italië, kun je vertrouwen op de veilige en betrouwbare diensten van Sleepdienst XL. Onze ervaren chauffeurs zorgen voor een zorgvuldig transport van jouw caravan vanuit Italië naar Nederland. Of je nu hebt genoten van de prachtige Italiaanse kustlijn of jouw caravan hebt gekocht in dit betoverende land, wij staan voor je klaar. Sleepdienst XL regelt probleemloos het ophalen van jouw caravan uit Italië, waarbij we rekening houden met de afstand en de beste route. Laat ons zorgen voor een stressvrij en professioneel transport van jouw caravan uit Italië.

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Afgelopen woensdagavond afgesleept, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Stefan van den Beurs

Goede en vriendelijke service. Werd er ook snel en goed geholpen.

David de Waard

Ik had mijn auto in de modder gereden en had sleepdienstXL gebelt ivm pechhulp. Ze hebben mij er binnen 40 minuten kunnen helpen, zodat ik op tijd was voor mijn afspraak! Zeer goede en snelle service

Ramon Dekkers

Aardige mensen, goede communicatie en afspraken. Binnen de afgesproken tijd ter plaatsen en goed geholpen.

Wilma Zijlstra

Mijn auto startte niet en is netjes optijd opgehaald en afgezet bij de auto garage. Ik vind het een hele goede sleepbedrijf. Wij hebben een goede ervaring eraan overgehouden.

Sahin Kaya

Vannacht had ik accupech, direct gebelt en binnen een uur waren ze ter plaatsen en kon ik weg met een volle accu.

Kimberly de Jong

Ons werkgebied

Onze diensten zijn beschikbaar in heel Nederland en daarbuiten, zodat je ook internationaal op ons kunt vertrouwen.

Ga naar de bovenkant