Sleepdienst Nijmegen2023-06-17T22:13:18+00:00

Sleepdienst Nijmegen

Pech in Nijmegen of omgeving? Wij zijn 24/7 bereikbaar voor Sleepdienst, Pechhulp of Voertuigen transport.

✅ 24/7 Bereikbaar voor sleepdienst

✅ Direct op locatie

✅ Vaste Tarief & Betrouwbaar

✅ Nationaal & Internationaal

24/7 Sleepdienst

Onze sleep- en takeldienst is 24/7 beschikbaar, waar je ook bent, binnen- of buitenland.

Voertuigen Transport

Wij bieden veilige transportdiensten voor voertuigen aan van elk formaat en type!

Pechhulp

Met onze snelle en efficiënte pechhulpservice bieden we jou direct hulp bij kleine problemen.

Gebaseerd op 800+ reviews

(Trusted Score 5.0 / 5.0)

Gebaseerd op 800+ reviews

Trusted Score 5.0 / 5.0

Sleepdienst XL in Nijmegen

Bij Sleepdienst XL staan onze getrainde chauffeurs altijd klaar om je te assisteren, of je nu ter plaatse een probleem hebt of je voertuig naar een andere locatie vervoerd moet worden. We zijn 24/7 beschikbaar, zowel voor nationale als internationale diensten. Klanttevredenheid staat bij ons centraal en we doen er alles aan om je een gevoel van betrouwbaarheid te geven wanneer je onze hulp inschakelt. Ons team staat altijd paraat om jouw voertuig veilig te transporteren en problemen ter plaatse op te lossen. Bij Sleepdienst Nijmegen werken we met vaste tarieven, zodat je altijd duidelijkheid hebt over de prijs. Onze belangrijkste prioriteit is om de beste service te bieden, ongeacht de omstandigheden waarin je je bevindt.

sleepdienst

Over ons

Bij SleepdienstXL zijn we toegewijd aan het bieden van betrouwbare en professionele service

Bereken je tarief

    Bereken de totale afstand van onze wegsleepdienst tijdens jouw pechhulp. Deze afstand bereken je aan de hand van de volgende stappen:
  1. Bereken eerst de afstand van onze startlocatie naar de huidige locatie van de klant.
  2. Voeg daar de afstand van de klant naar de eindbestemming aan toe.
  3. Tel tot slot de afstand van de eindbestemming terug naar onze startlocatie op.

Dit zal het totale aantal kilometers zijn dat ons autotransport zal rijden.

Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Bereken Tarief
Summary
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen
Have a promocode?
Promocode Hide Show

Autotransport Nijmegen

Bij Sleepdienst XL bieden wij betrouwbare en veilige autotransportdiensten in Nijmegen en omgeving. Met ons toegewijde team van chauffeurs zorgen we ervoor dat jouw voertuig veilig en op tijd op de gewenste locatie aankomt. Of je nu een kleine auto hebt of een groot voertuig, wij bieden autotransportdiensten voor alle voertuigtypen, ongeacht de grootte of het gewicht. Bij ons hanteren we vaste tarieven, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent qua kosten. Klanttevredenheid en betrouwbaarheid staan bij ons centraal. We streven er altijd naar om de beste service te bieden aan onze klanten. Naast autotransport bieden we ook transportdiensten voor andere voertuigen, zoals scooters, motoren en boten. Of je nu een particuliere klant bent of een bedrijf, wij staan klaar om je te helpen. Onze transportdiensten zijn 24/7 beschikbaar, zowel in Nijmegen als in de omliggende gebieden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze diensten of om direct een transportafspraak te maken. We staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van de best mogelijke transportoplossingen.

  • Autotransport Nijmegen

  • Motortransport Nijmegen

  • Scootertransport Nijmegen

  • Boot- & Jetskitransport Nijmegen

Pechhulp Nijmegen

Op zoek naar pechhulp in Nijmegen? Sleepdienst Nijmegen staat 24/7 voor je klaar om je uit de brand te helpen. Onze ervaren hulpverleners zijn snel ter plaatse om je weer op weg te helpen bij kleine problemen zoals een lekke band of een lege accu. Indien nodig, kunnen we je voertuig veilig naar een garage of locatie van jouw keuze slepen. Onze betrouwbare en efficiënte pechhulp service garandeert dat je snel weer op weg kunt. De klant staat bij ons centraal en we zijn er trots op dat we een betrouwbare en veilige pechhulp service bieden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of om direct pechhulp in te schakelen bij Sleepdienst Nijmegen.

Veelgestelde vragen

Welke soorten auto’s kunnen jullie slepen/takelen?2023-03-17T13:43:57+00:00

Bij SleepdienstXL kunnen we vrijwel alle soorten auto’s, bestelwagens, motorvoertuigen, caravans en bedrijfswagens slepen. Onze moderne sleepwagens zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur en technologie om ervoor te zorgen dat je voertuig veilig en op de juiste manier wordt getransporteerd.

Wat is jullie tarief voor jullie diensten?2023-03-17T13:48:11+00:00

Bij SleepdienstXL hanteren we een vast tarief voor onze sleepdiensten, zodat u precies weet wat u kunt verwachten en niet voor onaangename verrassingen komt te staan. U kunt ons tarief berekenen op de website. Onze tarieven zijn eerlijk en concurrerend en we streven ernaar om onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Kan ik ook internationaal gebruikmaken van de services van SleepdienstXL?2023-03-17T13:49:19+00:00

Ja, SleepdienstXL biedt ook internationale sleepdienst services aan. Of u nu in het buitenland bent gestrand of uw voertuig moet worden getransporteerd van of naar Nederland, wij staan klaar om u te helpen!

Hoe snel kunnen jullie ter plaatse zijn?2023-03-17T13:50:38+00:00

We streven ernaar om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn, meestal binnen 30 minuten tot een uur, afhankelijk van de afstand en de verkeersomstandigheden. Onze professionele sleepdienstchauffeurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar.

Kan SleepdienstXL ook helpen als ik geen pechhulpverzekering heb?2023-03-17T13:54:46+00:00

Ja, dat kan zeker. Wij zijn er voor iedereen die hulp nodig heeft langs de weg, ongeacht of u een pechhulpverzekering hebt of niet. Onze tarieven zijn eerlijk en concurrerend, en wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Afgelopen woensdagavond afgesleept, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Stefan van den Beurs

Goede en vriendelijke service. Werd er ook snel en goed geholpen.

David de Waard

Ik had mijn auto in de modder gereden en had sleepdienstXL gebelt ivm pechhulp. Ze hebben mij er binnen 40 minuten kunnen helpen, zodat ik op tijd was voor mijn afspraak! Zeer goede en snelle service

Ramon Dekkers

Aardige mensen, goede communicatie en afspraken. Binnen de afgesproken tijd ter plaatsen en goed geholpen.

Wilma Zijlstra

Mijn auto startte niet en is netjes optijd opgehaald en afgezet bij de auto garage. Ik vind het een hele goede sleepbedrijf. Wij hebben een goede ervaring eraan overgehouden.

Sahin Kaya

Vannacht had ik accupech, direct gebelt en binnen een uur waren ze ter plaatsen en kon ik weg met een volle accu.

Kimberly de Jong

Sleepdienst in Nijmegen

Als je met pech langs de weg staat in Nijmegen, kun je vertrouwen op onze takeldienst om je voertuig veilig te vervoeren. Of het nu gaat om een ​​klein of groot voertuig, wij hebben de expertise om het te takelen naar de gewenste locatie. We begrijpen dat pechhulp onverwacht kan komen, daarom bieden wij onze diensten 24/7 aan tegen een vaste prijs, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Bij Sleepdienst Nijmegen staat veiligheid van zowel de voertuig als onze klant voorop. Onze toegewijde chauffeurs zijn getraind om snel en effectief te handelen, zodat je weer snel op weg kunt. Wij bieden niet alleen takeldiensten voor auto’s, maar ook voor vrachtwagens, bussen en andere voertuigen. Neem vandaag nog contact met ons op voor professionele en betrouwbare takeldienst in Nijmegen.

Ons werkgebied

Onze diensten zijn beschikbaar in heel Nederland en daarbuiten, zodat je ook internationaal op ons kunt vertrouwen.

Ga naar de bovenkant