Sleepdienst Deurne2023-06-19T10:41:27+00:00

Sleepdienst Deurne

24/7 bereikbaar voor Sleepdienst, Pechhulp of Voertuigen transport in Deurne en omgeving.

✅ 24/7 Bereikbaar

✅ Zo snel mogelijk op locatie

✅ Betaalbaar & Betrouwbaar

✅ Nationaal & Internationaal

24/7 Sleepdienst

Wij bieden een sleep- en takeldienst die 24/7 beschikbaar is om u te helpen bij pech of in geval van een ongeval, ongeacht het tijdstip van de dag.

Voertuigen Transport

Bij onze transportdienst voor voertuigen kunt u rekenen op veilig en betrouwbaar transport van voertuigen van ieder formaat en type.

Pechhulp

Met onze pechhulpdienst bieden we snelle en efficiënte service om u te helpen bij kleine problemen en u weer snel op weg te helpen!

Gebaseerd op 800+ reviews

(Trusted Score 5.0 / 5.0)

Gebaseerd op 800+ reviews

Trusted Score 5.0 / 5.0

Over Sleepdienst XL.

Bij SleepdienstXL staan transparantie en eerlijkheid hoog in het vaandel. Ons team van professionele sleepdienstchauffeurs zijn altijd snel ter plaatse om je te helpen, waar je ook bent. Wij zorgen ervoor dat je auto veilig wordt getransporteerd naar de gewenste locatie en we proberen kleine problemen indien mogelijk ter plekke op te lossen. Je betaalt bij ons altijd een vast tarief, zonder onaangename verrassingen. Onze service is 24/7 beschikbaar, zowel nationaal als internationaal. Bij Sleepdienst Deurne willen we dat je je veilig en gerust voelt wanneer je ons nodig hebt. Wij streven ernaar om je de best mogelijke service te bieden.

sleepdienst

Over ons

Bij SleepdienstXL zijn we toegewijd aan het bieden van betrouwbare en professionele service

Bereken je tarief

    Bereken de totale afstand van onze wegsleepdienst tijdens jouw pechhulp. Deze afstand bereken je aan de hand van de volgende stappen:
  1. Bereken eerst de afstand van onze startlocatie naar de huidige locatie van de klant.
  2. Voeg daar de afstand van de klant naar de eindbestemming aan toe.
  3. Tel tot slot de afstand van de eindbestemming terug naar onze startlocatie op.

Dit zal het totale aantal kilometers zijn dat ons autotransport zal rijden.

Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Bereken Tarief
Summary
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen
Have a promocode?
Promocode Hide Show

Autotransport Deurne

Als je op zoek bent naar veilig en betrouwbaar transport van je voertuig, dan ben je bij Sleepdienst XL aan het juiste adres. Wij bieden professionele en efficiënte transportdiensten voor voertuigen van alle soorten en maten, zowel nationaal als internationaal. Of je nu een auto, vrachtwagen, motor of boot wilt vervoeren, wij hebben de juiste apparatuur en expertise om je voertuig op een veilige manier naar de gewenste locatie te vervoeren. Ons team van ervaren en goed opgeleide chauffeurs zorgt ervoor dat je voertuig in goede handen is en dat het op tijd en in goede staat op de bestemming aankomt. Bij Sleepdienst Deurne hanteren we altijd een vast tarief, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze transportdiensten voor voertuigen.

  • Autotransport Deurne

  • Motortransport Deurne

  • Scootertransport Deurne

  • Boot- & Jetskitransport Deurne

Pechhulp Deurne

Als je gestrand bent met autopech in Deurne of omgeving, dan kun je rekenen op de pech hulp service van Sleepdienst XL. Onze professionals zijn snel ter plaatse om je te helpen bij kleine problemen, zoals een lekke band, vast in de sneeuw of lege accu. Als het nodig is, slepen we je voertuig veilig naar een garage of gewenste locatie. Onze efficiënte en betrouwbare pechhulp service is 24/7 beschikbaar, zodat je op elk moment van de dag op ons kunt rekenen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om onze pechhulp Deurne service in te schakelen.

Veelgestelde vragen

Welke soorten auto’s kunnen jullie slepen/takelen?2023-03-17T13:43:57+00:00

Bij SleepdienstXL kunnen we vrijwel alle soorten auto’s, bestelwagens, motorvoertuigen, caravans en bedrijfswagens slepen. Onze moderne sleepwagens zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur en technologie om ervoor te zorgen dat je voertuig veilig en op de juiste manier wordt getransporteerd.

Wat is jullie tarief voor jullie diensten?2023-03-17T13:48:11+00:00

Bij SleepdienstXL hanteren we een vast tarief voor onze sleepdiensten, zodat u precies weet wat u kunt verwachten en niet voor onaangename verrassingen komt te staan. U kunt ons tarief berekenen op de website. Onze tarieven zijn eerlijk en concurrerend en we streven ernaar om onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Kan ik ook internationaal gebruikmaken van de services van SleepdienstXL?2023-03-17T13:49:19+00:00

Ja, SleepdienstXL biedt ook internationale sleepdienst services aan. Of u nu in het buitenland bent gestrand of uw voertuig moet worden getransporteerd van of naar Nederland, wij staan klaar om u te helpen!

Hoe snel kunnen jullie ter plaatse zijn?2023-03-17T13:50:38+00:00

We streven ernaar om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn, meestal binnen 30 minuten tot een uur, afhankelijk van de afstand en de verkeersomstandigheden. Onze professionele sleepdienstchauffeurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar.

Kan SleepdienstXL ook helpen als ik geen pechhulpverzekering heb?2023-03-17T13:54:46+00:00

Ja, dat kan zeker. Wij zijn er voor iedereen die hulp nodig heeft langs de weg, ongeacht of u een pechhulpverzekering hebt of niet. Onze tarieven zijn eerlijk en concurrerend, en wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Takeldienst Deurne

Bij Takeldienst Deurne bieden we een snelle en betrouwbare takelservice in Deurne en omgeving. Als je autopech hebt of betrokken bent bij een ongeval, staan ​​onze ervaren chauffeurs klaar om je te helpen. We zorgen ervoor dat je auto veilig en professioneel wordt getakeld naar de gewenste locatie. Of het nu gaat om een ​​garage, schadeherstelbedrijf of een andere locatie, we zorgen ervoor dat je auto op de juiste manier wordt vervoerd. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar en bieden onze diensten tegen een eerlijke prijs aan. Bij Takeldienst Deurne begrijpen we dat een onverwachte autostilstand stressvol kan zijn, en daarom zorgen we ervoor dat we snel ter plaatse zijn om je te helpen.

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Afgelopen woensdagavond afgesleept, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Stefan van den Beurs

Goede en vriendelijke service. Werd er ook snel en goed geholpen.

David de Waard

Ik had mijn auto in de modder gereden en had sleepdienstXL gebelt ivm pechhulp. Ze hebben mij er binnen 40 minuten kunnen helpen, zodat ik op tijd was voor mijn afspraak! Zeer goede en snelle service

Ramon Dekkers

Aardige mensen, goede communicatie en afspraken. Binnen de afgesproken tijd ter plaatsen en goed geholpen.

Wilma Zijlstra

Mijn auto startte niet en is netjes optijd opgehaald en afgezet bij de auto garage. Ik vind het een hele goede sleepbedrijf. Wij hebben een goede ervaring eraan overgehouden.

Sahin Kaya

Vannacht had ik accupech, direct gebelt en binnen een uur waren ze ter plaatsen en kon ik weg met een volle accu.

Kimberly de Jong

Ons werkgebied

Onze diensten zijn beschikbaar in heel Nederland en daarbuiten, zodat je ook internationaal op ons kunt vertrouwen.

Ga naar de bovenkant