Sleepdienst Bergen op Zoom2023-06-17T22:48:12+00:00

Sleepdienst Bergen op Zoom

24/7 bereikbaar voor Sleepdienst, Pechhulp of Voertuigen transport in Bergen op Zoom en omgeving.

✅ 24/7 Bereikbaar

✅ Zo snel mogelijk op locatie

✅ Betaalbaar & Betrouwbaar

✅ Nationaal & Internationaal

24/7 Sleepdienst

Onze sleep- en takeldienst is 24/7 beschikbaar om u te helpen bij pech of een ongeval, ongeacht het tijdstip of uw locatie.

Voertuigen Transport

Onze transportdienst voor voertuigen garandeert veilig en betrouwbaar transport van voertuigen in alle formaten en typen.

Pechhulp

Onze pechhulpdienst staat voor u klaar met snelle en efficiënte service om u te assisteren bij kleine problemen en u snel weer op weg te krijgen!

Gebaseerd op 800+ reviews

(Trusted Score 5.0 / 5.0)

Gebaseerd op 800+ reviews

Trusted Score 5.0 / 5.0

Over Sleepdienst XL.

Bij Sleepdienst XL draait alles om eerlijkheid en duidelijkheid. We begrijpen hoe belangrijk het is om op een betrouwbare en transparante manier te werken. Ons team van ervaren chauffeurs staat altijd paraat om jou te helpen, waar je ook bent. Of je nu je voertuig veilig wilt laten transporteren naar een specifieke bestemming of een klein probleem ter plaatse wilt oplossen, Sleepdienst Bergen op Zoom staat altijd voor je klaar. En het beste van alles? Bij ons weet je van tevoren wat je kunt verwachten, want we hanteren een vast bedrag zonder verborgen kosten. Of het nu dag of nacht is, onze diensten zijn 24/7 beschikbaar, zowel nationaal als internationaal. We willen dat je je veilig en vol vertrouwen voelt wanneer je op ons vertrouwt, en we streven er altijd naar om de best mogelijke service te bieden. Want jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.

sleepdienst

Over ons

Bij SleepdienstXL zijn we toegewijd aan het bieden van betrouwbare en professionele service

Bereken je tarief

    Bereken de totale afstand van onze wegsleepdienst tijdens jouw pechhulp. Deze afstand bereken je aan de hand van de volgende stappen:
  1. Bereken eerst de afstand van onze startlocatie naar de huidige locatie van de klant.
  2. Voeg daar de afstand van de klant naar de eindbestemming aan toe.
  3. Tel tot slot de afstand van de eindbestemming terug naar onze startlocatie op.

Dit zal het totale aantal kilometers zijn dat ons autotransport zal rijden.

Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Bereken Tarief
Summary
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen
Have a promocode?
Promocode Hide Show

Autotransport Bergen op Zoom

Bij Sleepdienst XL zorgen we ervoor dat jouw voertuig met de grootste zorg en betrouwbaarheid wordt vervoerd. Of je nu een auto, vrachtwagen, motor of boot wilt laten verplaatsen, wij hebben de expertise en geavanceerde apparatuur om dit veilig en efficiënt te doen, zowel binnen Nederland als internationaal. Onze ervaren chauffeurs zijn goed opgeleid en weten precies hoe ze jouw voertuig in topconditie op de gewenste locatie kunnen afleveren, altijd op tijd. En het beste deel? Bij Sleepdienst Bergen op Zoom werken we met vaste tarieven, zodat je geen onaangename verrassingen te wachten staan. Wil je meer weten over onze uitgebreide transportdiensten voor voertuigen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je de beste oplossing te bieden die bij jouw behoeften past.

  • Autotransport Bergen op Zoom

  • Motortransport Bergen op Zoom

  • Scootertransport Bergen op Zoom

  • Boot- & Jetskitransport Bergen op Zoom

Pechhulp Bergen op Zoom

Als je ooit gestrand bent met autopech in Bergen op Zoom of de omgeving, hoef je je geen zorgen te maken. Bij Sleepdienst XL staan we altijd paraat met onze betrouwbare pechhulp service. Onze deskundige hulpverleners zijn razendsnel ter plaatse om je te helpen bij kleine ongemakken zoals een lekke band, vastzitten in de sneeuw of een lege accu. En als het nodig is, brengen we jouw voertuig veilig naar een garage of een locatie die jij verkiest. We begrijpen dat autopech zich op elk moment kan voordoen, daarom zijn onze efficiënte pechhulpdiensten 24/7 beschikbaar. Je kunt op elk moment van de dag op ons rekenen. Aarzel niet om contact op te nemen met Sleepdienst Bergen op Zoom voor meer informatie over onze diensten of om direct gebruik te maken van onze pechhulp service. We staan altijd klaar om je te helpen en je weer op weg te krijgen.

Veelgestelde vragen

Welke soorten auto’s kunnen jullie slepen/takelen?2023-03-17T13:43:57+00:00

Bij SleepdienstXL kunnen we vrijwel alle soorten auto’s, bestelwagens, motorvoertuigen, caravans en bedrijfswagens slepen. Onze moderne sleepwagens zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur en technologie om ervoor te zorgen dat je voertuig veilig en op de juiste manier wordt getransporteerd.

Wat is jullie tarief voor jullie diensten?2023-03-17T13:48:11+00:00

Bij SleepdienstXL hanteren we een vast tarief voor onze sleepdiensten, zodat u precies weet wat u kunt verwachten en niet voor onaangename verrassingen komt te staan. U kunt ons tarief berekenen op de website. Onze tarieven zijn eerlijk en concurrerend en we streven ernaar om onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Kan ik ook internationaal gebruikmaken van de services van SleepdienstXL?2023-03-17T13:49:19+00:00

Ja, SleepdienstXL biedt ook internationale sleepdienst services aan. Of u nu in het buitenland bent gestrand of uw voertuig moet worden getransporteerd van of naar Nederland, wij staan klaar om u te helpen!

Hoe snel kunnen jullie ter plaatse zijn?2023-03-17T13:50:38+00:00

We streven ernaar om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn, meestal binnen 30 minuten tot een uur, afhankelijk van de afstand en de verkeersomstandigheden. Onze professionele sleepdienstchauffeurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar.

Kan SleepdienstXL ook helpen als ik geen pechhulpverzekering heb?2023-03-17T13:54:46+00:00

Ja, dat kan zeker. Wij zijn er voor iedereen die hulp nodig heeft langs de weg, ongeacht of u een pechhulpverzekering hebt of niet. Onze tarieven zijn eerlijk en concurrerend, en wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Takeldienst Bergen op Zoom

Onze takelservice van Takeldienst Bergen op Zoom biedt snelheid en betrouwbaarheid in Bergen op Zoom en omgeving. Of je nu gestrand bent met autopech of betrokken bent bij een ongeval, onze ervaren chauffeurs staan klaar om je te helpen. Wij garanderen een veilig en professioneel getakeld voertuig naar de gewenste locatie, of dat nu een garage, schadeherstelbedrijf of een andere locatie is. Onze diensten zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar tegen een eerlijke prijs. Bij Takeldienst Bergen op Zoom begrijpen we dat een onverwachte autostilstand stressvol kan zijn, daarom zorgen we ervoor dat we snel ter plaatse zijn om je te helpen en jouw stress te verminderen.

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Afgelopen woensdagavond afgesleept, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Stefan van den Beurs

Goede en vriendelijke service. Werd er ook snel en goed geholpen.

David de Waard

Ik had mijn auto in de modder gereden en had sleepdienstXL gebelt ivm pechhulp. Ze hebben mij er binnen 40 minuten kunnen helpen, zodat ik op tijd was voor mijn afspraak! Zeer goede en snelle service

Ramon Dekkers

Aardige mensen, goede communicatie en afspraken. Binnen de afgesproken tijd ter plaatsen en goed geholpen.

Wilma Zijlstra

Mijn auto startte niet en is netjes optijd opgehaald en afgezet bij de auto garage. Ik vind het een hele goede sleepbedrijf. Wij hebben een goede ervaring eraan overgehouden.

Sahin Kaya

Vannacht had ik accupech, direct gebelt en binnen een uur waren ze ter plaatsen en kon ik weg met een volle accu.

Kimberly de Jong

Ons werkgebied

Onze diensten zijn beschikbaar in heel Nederland en daarbuiten, zodat je ook internationaal op ons kunt vertrouwen.

Ga naar de bovenkant