Sleepdienst Duitsland2024-06-21T13:56:08+00:00

Sleepdienst Duitsland

24/7 bereikbaar voor Sleepdienst, Pechhulp of Voertuigen transport in Duitsland en omgeving.

✅ 24/7 Bereikbaar

✅ Zo snel mogelijk op locatie

✅ Betaalbaar & Betrouwbaar

✅ Nationaal & Internationaal

24/7 Sleepdienst

Onze sleep- en takeldienst is 24/7 beschikbaar om u te helpen bij pech of een ongeval, ongeacht het tijdstip of uw locatie.

Voertuigen Transport

Onze transportdienst voor voertuigen garandeert veilig en betrouwbaar transport van voertuigen in alle formaten en typen.

Pechhulp

Onze pechhulpdienst staat voor u klaar met snelle en efficiënte service om u te assisteren bij kleine problemen en u snel weer op weg te krijgen!

Gebaseerd op 800+ reviews

(Trusted Score 5.0 / 5.0)

Gebaseerd op 800+ reviews

Trusted Score 5.0 / 5.0

Over Sleepdienst XL.

Bij Sleepdienst XL hechten we veel waarde aan eerlijkheid en transparantie. Ons team van professionele chauffeurs staat altijd snel klaar om jou te helpen, ongeacht waar je bent. Of het nu gaat om het veilig transporteren van jouw voertuig naar de gewenste locatie of het oplossen van kleine problemen ter plaatse, Sleepdienst Duitsland staat voor je klaar. Bij ons betaal je een vast bedrag, zonder onaangename verrassingen achteraf. Onze diensten zijn beschikbaar 24/7, zowel nationaal als internationaal. We willen dat je je veilig en gerust voelt wanneer je een beroep op ons doet en streven altijd naar de best mogelijke service.

sleepdienst

Over ons

Bij SleepdienstXL zijn we toegewijd aan het bieden van betrouwbare en professionele service

Bereken je tarief

    Bereken de totale afstand van onze wegsleepdienst tijdens jouw pechhulp. Deze afstand bereken je aan de hand van de volgende stappen:
  1. Bereken eerst de afstand van onze startlocatie naar de huidige locatie van de klant.
  2. Voeg daar de afstand van de klant naar de eindbestemming aan toe.
  3. Tel tot slot de afstand van de eindbestemming terug naar onze startlocatie op.

Dit zal het totale aantal kilometers zijn dat ons autotransport zal rijden.

Autotransport Duitsland

Bij Sleepdienst XL kun je erop vertrouwen dat jouw voertuig veilig en betrouwbaar wordt vervoerd. Wij zijn gespecialiseerd in professionele transportdiensten voor voertuigen van elk formaat en type, zowel nationaal als internationaal. Of je nu een auto, vrachtwagen, motor of boot wilt laten vervoeren, wij beschikken over de juiste apparatuur en expertise om dit op een veilige en efficiënte manier te doen. Onze chauffeurs zijn ervaren en goed opgeleid, zodat jouw voertuig in goede handen is en op tijd en in topconditie op de gewenste locatie aankomt. Bij Sleepdienst Duitsland werken we met vaste tarieven, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wil je meer informatie over onze transportdiensten voor voertuigen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  • Autotransport Duitsland

  • Motortransport Duitsland

  • Scootertransport Duitsland

  • Boot- & Jetskitransport Duitsland

Pechhulp Duitsland

Wanneer je autopech hebt in Duitsland of omgeving, kun je vertrouwen op de pechhulp service van Sleepdienst XL. Onze professionele hulpverleners zijn snel ter plaatse om je bij kleine problemen te helpen, zoals een lekke band, vastzitten in de sneeuw of een lege accu. Als het nodig is, slepen we je voertuig veilig naar een garage of een gewenste locatie. Onze betrouwbare en efficiënte pechhulp service is 24/7 beschikbaar, zodat je op elk moment van de dag op ons kunt rekenen. Wil je meer informatie over onze diensten of onze pechhulp service in Duitsland inschakelen, neem dan gerust contact met sleepdienst Duitsland op.

Veelgestelde vragen

Welke soorten auto’s kunnen jullie slepen/takelen?2023-03-17T13:43:57+00:00

Bij SleepdienstXL kunnen we vrijwel alle soorten auto’s, bestelwagens, motorvoertuigen, caravans en bedrijfswagens slepen. Onze moderne sleepwagens zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur en technologie om ervoor te zorgen dat je voertuig veilig en op de juiste manier wordt getransporteerd.

Wat is jullie tarief voor jullie diensten?2023-03-17T13:48:11+00:00

Bij SleepdienstXL hanteren we een vast tarief voor onze sleepdiensten, zodat u precies weet wat u kunt verwachten en niet voor onaangename verrassingen komt te staan. U kunt ons tarief berekenen op de website. Onze tarieven zijn eerlijk en concurrerend en we streven ernaar om onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Kan ik ook internationaal gebruikmaken van de services van SleepdienstXL?2023-03-17T13:49:19+00:00

Ja, SleepdienstXL biedt ook internationale sleepdienst services aan. Of u nu in het buitenland bent gestrand of uw voertuig moet worden getransporteerd van of naar Nederland, wij staan klaar om u te helpen!

Hoe snel kunnen jullie ter plaatse zijn?2023-03-17T13:50:38+00:00

We streven ernaar om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn, meestal binnen 30 minuten tot een uur, afhankelijk van de afstand en de verkeersomstandigheden. Onze professionele sleepdienstchauffeurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar.

Kan SleepdienstXL ook helpen als ik geen pechhulpverzekering heb?2023-03-17T13:54:46+00:00

Ja, dat kan zeker. Wij zijn er voor iedereen die hulp nodig heeft langs de weg, ongeacht of u een pechhulpverzekering hebt of niet. Onze tarieven zijn eerlijk en concurrerend, en wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Takeldienst Duitsland

Onze takelservice van Takeldienst Duitsland biedt snelheid en betrouwbaarheid in Duitsland en omgeving. Of je nu gestrand bent met autopech of betrokken bent bij een ongeval, onze ervaren chauffeurs staan klaar om je te helpen. Wij garanderen een veilig en professioneel getakeld voertuig naar de gewenste locatie, of dat nu een garage, schadeherstelbedrijf of een andere locatie is. Onze diensten zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar tegen een eerlijke prijs. Bij Takeldienst Duitsland begrijpen we dat een onverwachte autostilstand stressvol kan zijn, daarom zorgen we ervoor dat we snel ter plaatse zijn om je te helpen en jouw stress te verminderen.

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Afgelopen woensdagavond afgesleept, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Stefan van den Beurs

Goede en vriendelijke service. Werd er ook snel en goed geholpen.

David de Waard

Ik had mijn auto in de modder gereden en had sleepdienstXL gebelt ivm pechhulp. Ze hebben mij er binnen 40 minuten kunnen helpen, zodat ik op tijd was voor mijn afspraak! Zeer goede en snelle service

Ramon Dekkers

Aardige mensen, goede communicatie en afspraken. Binnen de afgesproken tijd ter plaatsen en goed geholpen.

Wilma Zijlstra

Mijn auto startte niet en is netjes optijd opgehaald en afgezet bij de auto garage. Ik vind het een hele goede sleepbedrijf. Wij hebben een goede ervaring eraan overgehouden.

Sahin Kaya

Vannacht had ik accupech, direct gebelt en binnen een uur waren ze ter plaatsen en kon ik weg met een volle accu.

Kimberly de Jong

Ons werkgebied

Onze diensten zijn beschikbaar in heel Nederland en daarbuiten, zodat je ook internationaal op ons kunt vertrouwen.

Ga naar de bovenkant